Beige Katt
American IPA (14 B / BJCP)
Volym | Koktid | OG | FG | IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|---|---|---|---|
20,0 L | 90 min | 1.064 SG | 1.010 SG | 82 | 7,1% | 608 |
16 EBC
|
IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|
82 | 7,1% | 608 |
16 EBC
|
Namn | Mängd | % | Typ | Färg | |
---|---|---|---|---|---|
Pale Malt, Maris Otter (Thomas Fawcett) | 4,80 kg | 85,0% | Malt |
6 EBC
|
|
Typ:
Malt Premium base malt from the UK. Popular for many English styles of beer including ales, pale ales and bitters. |
|||||
Oats, Flaked | 0,56 kg | 10,0% | Malt |
2 EBC
|
|
Typ:
Malt Adds body, mouth feel and head retention to the beer
|
|||||
Biscuit (Dingemans) | 0,28 kg | 5,0% | Malt |
44 EBC
|
|
Typ:
Malt |
Namn | Mängd | Tid | Användning | Form | Alfa | IBU | gr/L | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Centennial | 20 gr | 60 min | Kok | Pellets | 10,00% | 22,4 | 1,0 | |
Användning: Kok |
||||||||
Citra | 40 gr | 15 min | Kok | Pellets | 11,00% | 24,4 | 2,0 | |
Användning: Kok |
||||||||
Nelson Sauvin | 40 gr | 15 min | Kok | Pellets | 12,00% | 26,6 | 2,0 | |
Användning: Kok |
||||||||
Citra | 60 gr | 0 min | Kok | Pellets | 10,90% | 0,0 | 3,0 | |
Användning: Kok |
||||||||
Nelson Sauvin | 60 gr | 0 min | Kok | Pellets | 12,00% | 0,0 | 3,0 | |
Användning: Kok |
Namn | Produkt ID | Labb | Form | Förjäsbarhet | Temperatur | |
---|---|---|---|---|---|---|
Safale US-05 | US-05 | Fermentis | Torr | 78% | 15°C - 24°C | |
Labb: Fermentis |
Namn | Temp. | Tid | Höjningstid | Typ | Vatten | |
---|---|---|---|---|---|---|
Försockringsrast | 64°C | 75 min | 15 min | Infusion | 14,72 L | |
Höjningstid: 15 min |
||||||
Utmäskning | 76°C | 10 min | 10 min | Temperatur | 0,00 L | |
Höjningstid: 10 min |