Add Junk American Adjunct IPA
American IPA (21 A / BJCP)
Volym | Koktid | OG | FG | IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|---|---|---|---|
7,5 L | 90 min | 1.058 SG | 1.015 SG | 47 | 5,7% |
8 EBC
|
IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|
47 | 5,7% |
8 EBC
|
Namn | Mängd | % | Typ | Färg | |
---|---|---|---|---|---|
Pilsner | 0,52 kg | 31,7% | Malt |
2 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Flaked Wheat | 0,05 kg | 3,0% | Adjunkt |
2 EBC
|
|
Typ:
Adjunkt |
|||||
Flaked Barley | 0,05 kg | 3,0% | Adjunkt |
2 EBC
|
|
Typ:
Adjunkt |
|||||
Flaked Oats | 0,05 kg | 3,0% | Adjunkt |
2 EBC
|
|
Typ:
Adjunkt |
|||||
Flaked Rye | 0,05 kg | 3,0% | Adjunkt |
3 EBC
|
|
Typ:
Adjunkt |
|||||
Flaked Corn | 0,02 kg | 1,2% | Adjunkt |
1 EBC
|
|
Typ:
Adjunkt |
|||||
Dry Malt Extract - Light | 0,50 kg | 30,5% | Torrextrakt |
4 EBC
|
|
Typ:
Torrextrakt |
|||||
Brown Sugar | 0,10 kg | 6,1% | Socker |
15 EBC
|
|
Typ:
Socker |
|||||
Caramel 60 EBC | 0,10 kg | 6,1% | Malt |
23 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Wild Rice | 0,10 kg | 6,1% | Malt |
2 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Black Thai Rice | 0,10 kg | 6,1% | Malt |
0 EBC
|
|
Typ:
Malt |
Namn | Mängd | Tid | Användning | Form | Alfa | IBU | gr/L | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Centennial | 9 gr | 60 min | Kok | Kottar | 10,30% | 26,5 | 1,2 | |
Användning: Kok |
||||||||
East Kent Goldings | 9 gr | 20 min | Kok | Pellets | 5,00% | 0,0 | 1,2 | |
Användning: Kok |
||||||||
Centennial | 10 gr | 0 min | Kok | Kottar | 10,30% | 0,0 | 1,3 | |
Användning: Kok |
||||||||
Centennial | 8 gr | 2 dgr | Torrhumling | Kottar | 10,30% | 0,0 | 1,1 | |
Användning: Torrhumling |
||||||||
Simcoe | 10 gr | 2 dgr | Torrhumling | Pellets | 13,60% | 0,0 | 1,3 | |
Användning: Torrhumling |
Namn | Produkt ID | Labb | Form | Förjäsbarhet | Temperatur | |
---|---|---|---|---|---|---|
Safale - English Ale Yeast S-04 | S-04 | Fermentis / Safale | Torr | 75% | 12°C - 25°C | |
Labb: Fermentis / Safale |
Namn | Temp. | Tid | Höjningstid | Typ | Vatten | |
---|---|---|---|---|---|---|
Saccarification | 68°C | 90 min | 0 min | Infusion | 0,00 L | |
Höjningstid: 0 min |
||||||
Mashout | 74°C | 10 min | 0 min | Infusion | 0,00 L | |
Höjningstid: 0 min |
||||||
80°C | 45 min | 0 min | Infusion | 0,00 L | ||
Höjningstid: 0 min |