Add Junk American Adjunct IPA
American IPA (21 A / BJCP)
| Volym | Koktid | OG | FG | IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 7,5 L | 90 min | 1.058 SG | 1.015 SG | 47 | 5,7% |
8 EBC
|
| IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
|---|---|---|---|
| 47 | 5,7% |
8 EBC
|
| Namn | Mängd | % | Typ | Färg | |
|---|---|---|---|---|---|
| Pilsner | 0,52 kg | 31,7% | Malt |
2 EBC
|
|
|
Typ:
Malt |
|||||
| Flaked Wheat | 0,05 kg | 3,0% | Adjunkt |
2 EBC
|
|
|
Typ:
Adjunkt |
|||||
| Flaked Barley | 0,05 kg | 3,0% | Adjunkt |
2 EBC
|
|
|
Typ:
Adjunkt |
|||||
| Flaked Oats | 0,05 kg | 3,0% | Adjunkt |
2 EBC
|
|
|
Typ:
Adjunkt |
|||||
| Flaked Rye | 0,05 kg | 3,0% | Adjunkt |
3 EBC
|
|
|
Typ:
Adjunkt |
|||||
| Flaked Corn | 0,02 kg | 1,2% | Adjunkt |
1 EBC
|
|
|
Typ:
Adjunkt |
|||||
| Dry Malt Extract - Light | 0,50 kg | 30,5% | Torrextrakt |
4 EBC
|
|
|
Typ:
Torrextrakt |
|||||
| Brown Sugar | 0,10 kg | 6,1% | Socker |
15 EBC
|
|
|
Typ:
Socker |
|||||
| Caramel 60 EBC | 0,10 kg | 6,1% | Malt |
23 EBC
|
|
|
Typ:
Malt |
|||||
| Wild Rice | 0,10 kg | 6,1% | Malt |
2 EBC
|
|
|
Typ:
Malt |
|||||
| Black Thai Rice | 0,10 kg | 6,1% | Malt |
0 EBC
|
|
|
Typ:
Malt |
|||||
| Namn | Mängd | Tid | Användning | Form | Alfa | IBU | gr/L | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Centennial | 9 gr | 60 min | Kok | Kottar | 10,30% | 26,5 | 1,2 | |
|
Användning: Kok |
||||||||
| East Kent Goldings | 9 gr | 20 min | Kok | Pellets | 5,00% | 0,0 | 1,2 | |
|
Användning: Kok |
||||||||
| Centennial | 10 gr | 0 min | Kok | Kottar | 10,30% | 0,0 | 1,3 | |
|
Användning: Kok |
||||||||
| Centennial | 8 gr | 2 dgr | Torrhumling | Kottar | 10,30% | 0,0 | 1,1 | |
|
Användning: Torrhumling |
||||||||
| Simcoe | 10 gr | 2 dgr | Torrhumling | Pellets | 13,60% | 0,0 | 1,3 | |
|
Användning: Torrhumling |
||||||||
| Namn | Produkt ID | Labb | Form | Förjäsbarhet | Temperatur | |
|---|---|---|---|---|---|---|
| Safale - English Ale Yeast S-04 | S-04 | Fermentis / Safale | Torr | 75% | 12°C - 25°C | |
|
Labb: Fermentis / Safale |
||||||
| Namn | Temp. | Tid | Höjningstid | Typ | Vatten | |
|---|---|---|---|---|---|---|
| Saccarification | 68°C | 90 min | 0 min | Infusion | 0,00 L | |
|
Höjningstid: 0 min |
||||||
| Mashout | 74°C | 10 min | 0 min | Infusion | 0,00 L | |
|
Höjningstid: 0 min |
||||||
| 80°C | 45 min | 0 min | Infusion | 0,00 L | ||
|
Höjningstid: 0 min |
||||||