Gentlemens Dry Stout
Dry Stout (13 A / BJCP)
| Volym | Koktid | OG | FG | IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 20,0 L | 75 min | 0.000 SG | 0.000 SG | 0 | 0,0% |
39 EBC
|
| IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
|---|---|---|---|
| 0 | 0,0% |
39 EBC
|
| Namn | Mängd | % | Typ | Färg | |
|---|---|---|---|---|---|
| Maris Otter | 3,00 kg | 64,5% | Malt |
4 EBC
|
|
|
Typ:
Malt |
|||||
| Flaked Barley | 1,15 kg | 24,7% | Malt |
3 EBC
|
|
|
Typ:
Malt |
|||||
| Barley (Roasted) | 0,50 kg | 10,8% | Malt |
500 EBC
|
|
|
Typ:
Malt |
|||||
| Namn | Mängd | Tid | Användning | Form | Alfa | IBU | gr/L | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Goldings (Kent) | 68 gr | 60 min | Kok | Pellets | 5,00% | 0,0 | 3,4 | |
|
Användning: Kok |
||||||||
| Namn | Mängd | Tid | Typ | Användning | ||
|---|---|---|---|---|---|---|
| MM klar | 5 gr | 15 min | Klarning | Kok | ||
|
Typ: Klarning |
||||||
| Lactic Acid | 6,00 gr | 60 min | Vattenjustering | Mäskning | ||
|
Typ: Vattenjustering |
||||||
| Bikarbonat NaHCO3 | 2,00 gr | 60 min | Vattenjustering | Mäskning | ||
|
Typ: Vattenjustering |
||||||
| Calcium Chloride | 2,00 gr | 60 min | Vattenjustering | Mäskning | ||
|
Typ: Vattenjustering |
||||||
| Bikarbonat NaHCO3 | 1,00 gr | 60 min | Vattenjustering | Kok | ||
|
Typ: Vattenjustering |
||||||
| Calcium Chloride | 1,00 gr | 60 min | Vattenjustering | Kok | ||
|
Typ: Vattenjustering |
||||||
| Namn | Produkt ID | Labb | Form | Förjäsbarhet | Temperatur | |
|---|---|---|---|---|---|---|
| Nottingham Ale | Nottingham | Danstar | Torr | 78% | 14°C - 21°C | |
|
Labb: Danstar |
||||||
| Namn | Temp. | Tid | Höjningstid | Typ | Vatten | |
|---|---|---|---|---|---|---|
| Strike | 64°C | 60 min | 0 min | Infusion | 11,36 L | |
|
Höjningstid: 0 min |
||||||