Wh(e)at?!
American Wheat Beer (1 D / BJCP 2015)
Volym | Koktid | OG | FG | IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|---|---|---|---|
23,0 L | 70 min | 1.067 SG | 1.011 SG | 32 | 7,3% | 632 |
15 EBC
|
IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|
32 | 7,3% | 632 |
15 EBC
|
Namn | Mängd | % | Typ | Färg | |
---|---|---|---|---|---|
Wheat Malt, Pale (Weyermann) | 3,00 kg | 50,0% | Malt |
4 EBC
|
|
Typ:
Malt Pale wheat malt, used as a base malt in many wheat styles. Wheat beers, Koelsch, Alts. |
|||||
Pale Malt (Weyermann) | 2,50 kg | 41,7% | Malt |
7 EBC
|
|
Typ:
Malt Pale base malt for all ales and lagers. Good general purpose malt. |
|||||
Carared | 0,50 kg | 8,3% | Malt |
39 EBC
|
|
Typ:
Malt Adds body, color and improves head retention.
|
Namn | Mängd | Tid | Användning | Form | Alfa | IBU | gr/L | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Pekko | 17 gr | 70 min | Kok | Pellets | 15,00% | 24,9 | 0,7 | |
Användning: Kok Notes: Any style that coud incorporate Saaz could use Pekko. Aroma: Floral, mint, herbal, citrus |
||||||||
Pekko | 27 gr | 5 min | Kok | Pellets | 15,00% | 7,8 | 1,2 | |
Användning: Kok Notes: Any style that coud incorporate Saaz could use Pekko. Aroma: Floral, mint, herbal, citrus |
Namn | Produkt ID | Labb | Form | Förjäsbarhet | Temperatur | |
---|---|---|---|---|---|---|
American Wheat Ale | 1010 | Wyeast Labs | Flytande | 76% | 14°C - 23°C | |
Labb: Wyeast Labs Dry, Crisp, tart beer in the American Hefeweizen style. Low flocculation aids in producing desired chill haze. |
Namn | Temp. | Tid | Höjningstid | Typ | Vatten | |
---|---|---|---|---|---|---|
Försockringsrast | 64°C | 75 min | 15 min | Infusion | 15,65 L | |
Höjningstid: 15 min |
||||||
Utmäskning | 76°C | 10 min | 10 min | Temperatur | 0,00 L | |
Höjningstid: 10 min |