Smash Olicana
American IPA (14 B / BJCP 2008)
Volym | Koktid | OG | FG | IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|---|---|---|---|
10,0 L | 60 min | 1.062 SG | 1.015 SG | 59 | 6,2% | 427 |
12 EBC
|
IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|
59 | 6,2% | 427 |
12 EBC
|
Namn | Mängd | % | Typ | Färg | |
---|---|---|---|---|---|
Pale Malt, Maris Otter | 2,60 kg | 100,0% | Malt |
6 EBC
|
|
Typ:
Malt Premium base malt from the UK. Popular for many English styles of beer including ales, pale ales and bitters. |
Namn | Mängd | Tid | Användning | Form | Alfa | IBU | gr/L | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Olicana | 20 gr | 60 min | Kok | Kottar | 7,90% | 32,7 | 2,0 | |
Användning: Kok |
||||||||
Olicana | 15 gr | 20 min | Kok | Kottar | 7,90% | 14,9 | 1,5 | |
Användning: Kok |
||||||||
Olicana | 20 gr | 5 min | Kok | Pellets | 7,90% | 7,2 | 2,0 | |
Användning: Kok |
||||||||
Olicana | 16 gr | 20 min | Whirlpool | Pellets | 7,90% | 8,7 | 1,6 | |
Användning: Whirlpool |
||||||||
Olicana | 50 gr | 5 dgr | Torrhumling | Pellets | 7,90% | 0,0 | 5,0 | |
Användning: Torrhumling |
Namn | Produkt ID | Labb | Form | Förjäsbarhet | Temperatur | |
---|---|---|---|---|---|---|
US West Coast Yeast | M44 | Mangrove Jack's | Torr | 73% | 15°C - 23°C | |
Labb: Mangrove Jack's With the craft beer movement being lead by the USA, there has been a demand for a yeast strain which emphasizes the expressive flavors of the unique ingredients used.
|
Namn | Temp. | Tid | Höjningstid | Typ | Vatten | |
---|---|---|---|---|---|---|
Försockringsrast | 66°C | 60 min | 0 min | Infusion | 7,02 L | |
Höjningstid: 0 min |
||||||
Utmäskning | 75°C | 10 min | 5 min | Temperatur | 0,00 L | |
Höjningstid: 5 min |