Anders (2017)
Oud bruin (10 D / SHBF 2017)
Volym | Koktid | OG | FG | IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|---|---|---|---|
23,0 L | 90 min | 1.060 SG | 1.015 SG | 20 | 6,1% |
20 EBC
|
IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|
20 | 6,1% |
20 EBC
|
Namn | Mängd | % | Typ | Färg | |
---|---|---|---|---|---|
Pilsner (Weyermann) | 2,25 kg | 40,5% | Malt |
2 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Vienna | 1,00 kg | 18,0% | Malt |
4 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Munich I (Weyermann) | 1,00 kg | 18,0% | Malt |
7 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Caramunich I (Weyermann) | 0,50 kg | 9,0% | Malt |
51 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Caramel/Crystal Malt - 40L | 0,25 kg | 4,5% | Malt |
40 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Special B (Castle Malting) | 0,25 kg | 4,5% | Malt |
152 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Wheat Malt, Pale (Weyermann) | 0,25 kg | 4,5% | Malt |
2 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Midnight Wheast | 0,05 kg | 0,9% | Malt |
425 EBC
|
|
Typ:
Malt |
Namn | Mängd | Tid | Användning | Form | Alfa | IBU | gr/L | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Goldings, East Kent | 40 gr | 60 min | Kok | Pellets | 5,00% | 20,2 | 1,7 | |
Användning: Kok |
Namn | Mängd | Tid | Typ | Användning | ||
---|---|---|---|---|---|---|
Svarta körsbär | 1 kg | 0 min | Ört | Sekundärjäsning | ||
Typ: Ört |
||||||
Sura körsbär | 560 gr | 0 min | Ört | Sekundärjäsning | ||
Typ: Ört |
||||||
Hallon | 500 gr | 0 min | Ört | Sekundärjäsning | ||
Typ: Ört |
Namn | Produkt ID | Labb | Form | Förjäsbarhet | Temperatur | |
---|---|---|---|---|---|---|
Lactobacillus Plantarum 299v | Flytande | |||||
Labb: |
||||||
Windsor Yeast | Torr | |||||
Labb: |
||||||
Brettanomyces Lambicus | Flytande | |||||
Labb: |