Christmas in July (Ginger Beer)
| Volym | Koktid | OG | FG | IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 11,0 L | 60 min | 1.049 SG | 0.989 SG | 0 | 7,8% |
13 EBC
|
| IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
|---|---|---|---|
| 0 | 7,8% |
13 EBC
|
| Namn | Mängd | % | Typ | Färg | |
|---|---|---|---|---|---|
| Sugar, Table (Sucrose) | 1,00 kg | 71,4% | Socker |
1 EBC
|
|
|
Typ:
Socker |
|||||
| Brown Sugar, Dark | 0,40 kg | 28,6% | Socker |
50 EBC
|
|
|
Typ:
Socker |
|||||
| Namn | Mängd | Tid | Typ | Användning | ||
|---|---|---|---|---|---|---|
| Ingefära | 500 gr | 12 min | Ört | Kok | ||
|
Typ: Ört |
||||||
| Cinnamon Stick | 1 gr | 5 min | Krydda | Kok | ||
|
Typ: Krydda |
||||||
| Dried ginger powder | 0 gr | 0 min | Krydda | Kok | ||
|
Typ: Krydda |
||||||
| cloves | 3 gr | 0 min | Krydda | Kok | ||
|
Typ: Krydda |
||||||
| Lemon zest | 2 gr | 0 min | Krydda | Kok | ||
|
Typ: Krydda |
||||||
| lemon, juiced | 2 gr | 0 min | Krydda | Kok | ||
|
Typ: Krydda |
||||||
| Namn | Produkt ID | Labb | Form | Förjäsbarhet | Temperatur | |
|---|---|---|---|---|---|---|
| Safale American | Torr | |||||
|
Labb: |
||||||
| Namn | Temp. | Tid | Höjningstid | Typ | Vatten | |
|---|---|---|---|---|---|---|
| Inmäskning | 66°C | 75 min | 2 min | Infusion | 11,83 L | |
|
Höjningstid: 2 min |
||||||