Christmas in July (Ginger Beer)
Volym | Koktid | OG | FG | IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|---|---|---|---|
11,0 L | 60 min | 1.049 SG | 0.989 SG | 0 | 7,8% |
13 EBC
|
IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|
0 | 7,8% |
13 EBC
|
Namn | Mängd | % | Typ | Färg | |
---|---|---|---|---|---|
Sugar, Table (Sucrose) | 1,00 kg | 71,4% | Socker |
1 EBC
|
|
Typ:
Socker |
|||||
Brown Sugar, Dark | 0,40 kg | 28,6% | Socker |
50 EBC
|
|
Typ:
Socker |
Namn | Mängd | Tid | Typ | Användning | ||
---|---|---|---|---|---|---|
Ingefära | 500 gr | 12 min | Ört | Kok | ||
Typ: Ört |
||||||
Cinnamon Stick | 1 gr | 5 min | Krydda | Kok | ||
Typ: Krydda |
||||||
Dried ginger powder | 0 gr | 0 min | Krydda | Kok | ||
Typ: Krydda |
||||||
cloves | 3 gr | 0 min | Krydda | Kok | ||
Typ: Krydda |
||||||
Lemon zest | 2 gr | 0 min | Krydda | Kok | ||
Typ: Krydda |
||||||
lemon, juiced | 2 gr | 0 min | Krydda | Kok | ||
Typ: Krydda |
Namn | Produkt ID | Labb | Form | Förjäsbarhet | Temperatur | |
---|---|---|---|---|---|---|
Safale American | Torr | |||||
Labb: |
Namn | Temp. | Tid | Höjningstid | Typ | Vatten | |
---|---|---|---|---|---|---|
Inmäskning | 66°C | 75 min | 2 min | Infusion | 11,83 L | |
Höjningstid: 2 min |