Black Bretty
Porter (7 D / SHBF 2017)
Volym | Koktid | OG | FG | IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|---|---|---|---|
22,0 L | 60 min | 1.056 SG | 1.011 SG | 25 | 6,1% |
42 EBC
|
IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|
25 | 6,1% |
42 EBC
|
Namn | Mängd | % | Typ | Färg | |
---|---|---|---|---|---|
Maris Otter (Crisp) | 3,95 kg | 64,5% | Malt |
4 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Oats, Flaked | 0,97 kg | 15,8% | Malt |
1 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Crystal 240 | 0,40 kg | 6,5% | Malt |
127 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Chocolate Malt | 0,30 kg | 4,9% | Malt |
450 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Brown Malt (Crisp) | 0,30 kg | 4,9% | Malt |
65 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Carafa III (Weyermann) | 0,20 kg | 3,3% | Malt |
525 EBC
|
|
Typ:
Malt |
Namn | Mängd | Tid | Användning | Form | Alfa | IBU | gr/L | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Fuggle | 20 gr | 60 min | Kok | Pellets | 4,50% | 9,8 | 0,9 | |
Användning: Kok |
||||||||
Fuggle | 50 gr | 20 min | Kok | Pellets | 4,50% | 14,9 | 2,3 | |
Användning: Kok |
Namn | Mängd | Tid | Typ | Användning | ||
---|---|---|---|---|---|---|
Ekspiral 1st | 1 gr | 14 dgr | Smak | Sekundärjäsning | ||
Typ: Smak |
Namn | Produkt ID | Labb | Form | Förjäsbarhet | Temperatur | |
---|---|---|---|---|---|---|
Suburban | Flytande | |||||
Labb: |
||||||
uppodlad surölsjäst, tillsattes i lagring efter något halvår | Flytande | |||||
Labb: |
Namn | Temp. | Tid | Höjningstid | Typ | Vatten | |
---|---|---|---|---|---|---|
Inmäskning | 69°C | 45 min | 2 min | Infusion | 15,96 L | |
Höjningstid: 2 min |