Mangonero
IPA (5 C / SHBF 2017)
| Volym | Koktid | OG | FG | IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 21,0 L | 60 min | 1.080 SG | 1.015 SG | 71 | 9,1% |
12 EBC
|
| IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
|---|---|---|---|
| 71 | 9,1% |
12 EBC
|
| Namn | Mängd | % | Typ | Färg | |
|---|---|---|---|---|---|
| Pale Malt (2 Row) US | 6,50 kg | 87,8% | Malt |
2 EBC
|
|
|
Typ:
Malt |
|||||
| Caramel/Crystal Malt - 20L | 0,90 kg | 12,2% | Malt |
20 EBC
|
|
|
Typ:
Malt |
|||||
| Namn | Mängd | Tid | Användning | Form | Alfa | IBU | gr/L | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Magnum | 35 gr | 60 min | Kok | Kottar | 14,20% | 41,7 | 1,7 | |
|
Användning: Kok |
||||||||
| Centennial | 35 gr | 30 min | Kok | Kottar | 8,34% | 18,8 | 1,7 | |
|
Användning: Kok |
||||||||
| Centennial | 35 gr | 10 min | Kok | Kottar | 8,34% | 8,9 | 1,7 | |
|
Användning: Kok |
||||||||
| Mosaic | 35 gr | 1 min | Kok | Kottar | 13,10% | 1,7 | 1,7 | |
|
Användning: Kok |
||||||||
| Centennial | 30 gr | 7 dgr | Torrhumling | Kottar | 8,34% | 0,0 | 1,4 | |
|
Användning: Torrhumling |
||||||||
| Mosaic | 65 gr | 7 dgr | Torrhumling | Kottar | 13,10% | 0,0 | 3,1 | |
|
Användning: Torrhumling |
||||||||
| Namn | Mängd | Tid | Typ | Användning | ||
|---|---|---|---|---|---|---|
| Protafloc | 1 gr | 20 min | Klarning | Kok | ||
|
Typ: Klarning |
||||||
| Mango-/Habaneropuré | 2 kg | 7 dgr | Övrigt | Sekundärjäsning | ||
|
Typ: Övrigt |
||||||
| Namn | Produkt ID | Labb | Form | Förjäsbarhet | Temperatur | |
|---|---|---|---|---|---|---|
| US West Coast | Torr | |||||
|
Labb: |
||||||
| Namn | Temp. | Tid | Höjningstid | Typ | Vatten | |
|---|---|---|---|---|---|---|
| Inmäskning | 66°C | 60 min | 2 min | Infusion | 18,20 L | |
|
Höjningstid: 2 min |
||||||