Vintersuris 2018
Berliner weisse (10 E / SHBF 2017)
Volym | Koktid | OG | FG | IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|---|---|---|---|
23,0 L | 60 min | 1.035 SG | 1.008 SG | 16 | 3,5% |
4 EBC
|
IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|
16 | 3,5% |
4 EBC
|
Namn | Mängd | % | Typ | Färg | |
---|---|---|---|---|---|
Rye Malt (Weyermann) | 2,00 kg | 50,0% | Malt |
3 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Pilsner | 2,00 kg | 50,0% | Malt |
2 EBC
|
|
Typ:
Malt |
Namn | Mängd | Tid | Användning | Form | Alfa | IBU | gr/L | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Cascade | 15 gr | 15 min | Kok | Pellets | 5,50% | 5,2 | 0,7 | |
Användning: Kok |
||||||||
Cascade | 50 gr | 20 min | Whirlpool | Pellets | 5,50% | 10,5 | 2,2 | |
Användning: Whirlpool |
||||||||
Cascade | 35 gr | 3 dgr | Torrhumling | Pellets | 5,50% | 0,0 | 1,5 | |
Användning: Torrhumling |
Namn | Produkt ID | Labb | Form | Förjäsbarhet | Temperatur | |
---|---|---|---|---|---|---|
Lactobacillus Plantarum 299v | Flytande | |||||
Labb: |
||||||
Nottingham | Torr | |||||
Labb: |
Namn | Temp. | Tid | Höjningstid | Typ | Vatten | |
---|---|---|---|---|---|---|
Inmäskning | 66°C | 75 min | 2 min | Infusion | 10,43 L | |
Höjningstid: 2 min |