Bucket Brew IPA
IPA (5 C / SHBF 2017)
Volym | Koktid | OG | FG | IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|---|---|---|---|
20,0 L | 80 min | 1.050 SG | 1.010 SG | 62 | 5,3% |
12 EBC
|
IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|
62 | 5,3% |
12 EBC
|
Namn | Mängd | % | Typ | Färg | |
---|---|---|---|---|---|
Maris Otter (Crisp) | 4,00 kg | 78,4% | Malt |
4 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
CHÂTEAU CARA RUBY NATURE® | 0,60 kg | 11,8% | Malt |
25 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Oats, Flaked | 0,50 kg | 9,8% | Malt |
1 EBC
|
|
Typ:
Malt |
Namn | Mängd | Tid | Användning | Form | Alfa | IBU | gr/L | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Mosaic (HBC 369) | 15 gr | 60 min | Kok | Pellets | 12,25% | 23,3 | 0,8 | |
Användning: Kok |
||||||||
Mosaic (HBC 369) | 10 gr | 20 min | Kok | Pellets | 12,25% | 9,4 | 0,5 | |
Användning: Kok |
||||||||
Amarillo | 10 gr | 20 min | Kok | Pellets | 9,20% | 7,1 | 0,5 | |
Användning: Kok |
||||||||
Amarillo | 15 gr | 5 min | Kok | Pellets | 9,20% | 3,5 | 0,8 | |
Användning: Kok |
||||||||
Cascade | 15 gr | 5 min | Kok | Pellets | 5,50% | 2,1 | 0,8 | |
Användning: Kok |
||||||||
Cascade - hop stand | 30 gr | 15 min | Whirlpool | Pellets | 5,50% | 5,2 | 1,5 | |
Användning: Whirlpool |
||||||||
Mosaic hop stand | 30 gr | 15 min | Whirlpool | Pellets | 12,25% | 11,6 | 1,5 | |
Användning: Whirlpool |
||||||||
Centennial | 40 gr | 3 dgr | Torrhumling | Pellets | 10,00% | 0,0 | 2,0 | |
Användning: Torrhumling |
Namn | Produkt ID | Labb | Form | Förjäsbarhet | Temperatur | |
---|---|---|---|---|---|---|
California Ale | Flytande | |||||
Labb: |
Namn | Temp. | Tid | Höjningstid | Typ | Vatten | |
---|---|---|---|---|---|---|
Proteinrast | 50°C | 10 min | 2 min | Infusion | 13,30 L | |
Höjningstid: 2 min |
||||||
Försockringsrast | 63°C | 60 min | 15 min | Temperatur | 0,00 L | |
Höjningstid: 15 min |
||||||
Step3 | 73°C | 5 min | 4 min | Temperatur | 0,00 L | |
Höjningstid: 4 min |
||||||
Utmäskning | 78°C | 10 min | 10 min | Temperatur | 0,00 L | |
Höjningstid: 10 min |