Mosaikbomb
IPA (5 C / SHBF 2017)
Volym | Koktid | OG | FG | IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|---|---|---|---|
18,0 L | 90 min | 1.058 SG | 1.011 SG | 149 | 6,4% |
10 EBC
|
IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|
149 | 6,4% |
10 EBC
|
Namn | Mängd | % | Typ | Färg | |
---|---|---|---|---|---|
Pale Ale | 2,00 kg | 36,6% | Malt |
3 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Maris Otter (Crisp) | 2,00 kg | 36,6% | Malt |
3 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Wheat, Torrified | 0,62 kg | 11,3% | Malt |
2 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Oats, Flaked | 0,50 kg | 9,1% | Malt |
1 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Rice Hulls | 0,25 kg | 4,6% | Adjunkt |
0 EBC
|
|
Typ:
Adjunkt |
|||||
Crystal 150 | 0,10 kg | 1,8% | Malt |
86 EBC
|
|
Typ:
Malt |
Namn | Mängd | Tid | Användning | Form | Alfa | IBU | gr/L | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Mosaic (HBC 369) | 50 gr | 15 min | Kok | Pellets | 11,00% | 35,8 | 2,8 | |
Användning: Kok |
||||||||
Mosaic (HBC 369) | 260 gr | 20 min | Whirlpool | Pellets | 11,00% | 113,6 | 14,4 | |
Användning: Whirlpool |
||||||||
Mosaic (HBC 369) | 120 gr | 9 dgr | Torrhumling | Pellets | 11,00% | 0,0 | 6,7 | |
Användning: Torrhumling |
||||||||
Mosaic (HBC 369) | 120 gr | 8 dgr | Torrhumling | Pellets | 11,00% | 0,0 | 6,7 | |
Användning: Torrhumling |
Namn | Mängd | Tid | Typ | Användning | ||
---|---|---|---|---|---|---|
Calcium Chloride | 4,55 gr | 60 min | Vattenjustering | Mäskning | ||
Typ: Vattenjustering |
||||||
Epsom Salt (MgSO4) | 2,92 gr | 60 min | Vattenjustering | Mäskning | ||
Typ: Vattenjustering |
||||||
Salt | 2,87 gr | 60 min | Vattenjustering | Mäskning | ||
Typ: Vattenjustering |
Namn | Produkt ID | Labb | Form | Förjäsbarhet | Temperatur | |
---|---|---|---|---|---|---|
Barbarian | Flytande | |||||
Labb: |
Namn | Temp. | Tid | Höjningstid | Typ | Vatten | |
---|---|---|---|---|---|---|
Försockringsrast | 64°C | 75 min | 24 min | Temperatur | 11,50 L | |
Höjningstid: 24 min |
||||||
Utmäskning | 78°C | 10 min | 7 min | Temperatur | 0,00 L | |
Höjningstid: 7 min |