Wreedeslager
Internationell lager (1 I / SHBF 2017)
Volym | Koktid | OG | FG | IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|---|---|---|---|
20,0 L | 80 min | 1.049 SG | 1.011 SG | 39 | 5,1% |
7 EBC
|
IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|
39 | 5,1% |
7 EBC
|
Namn | Mängd | % | Typ | Färg | |
---|---|---|---|---|---|
Maris Otter Extra Pale (Crisp) | 3,00 kg | 75,0% | Malt |
2 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Amber Liquid Extract | 1,00 kg | 25,0% | Sirap |
13 EBC
|
|
Typ:
Sirap |
Namn | Mängd | Tid | Användning | Form | Alfa | IBU | gr/L | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Mosaic (HBC 369) | 5 gr | 60 min | Kok | Pellets | 12,25% | 7,8 | 0,3 | |
Användning: Kok |
||||||||
Cascade | 5 gr | 10 min | Kok | Pellets | 5,50% | 1,3 | 0,3 | |
Användning: Kok |
||||||||
Nelson Sauvin | 5 gr | 10 min | Kok | Pellets | 12,00% | 2,8 | 0,3 | |
Användning: Kok |
||||||||
Mosaic, hop stand 75 grader | 20 gr | 30 min | Whirlpool | Pellets | 12,00% | 11,8 | 1,0 | |
Användning: Whirlpool |
||||||||
Nelson Sauvin, hop stand 75 grader | 20 gr | 30 min | Whirlpool | Kottar | 12,00% | 10,7 | 1,0 | |
Användning: Whirlpool |
||||||||
Cascade, hop stand 75 grader | 20 gr | 30 min | Whirlpool | Kottar | 5,50% | 4,9 | 1,0 | |
Användning: Whirlpool |
||||||||
Cascade | 50 gr | 3 dgr | Torrhumling | Pellets | 5,50% | 0,0 | 2,5 | |
Användning: Torrhumling |
||||||||
Nelson Sauvin | 50 gr | 3 dgr | Torrhumling | Pellets | 12,00% | 0,0 | 2,5 | |
Användning: Torrhumling |
Namn | Produkt ID | Labb | Form | Förjäsbarhet | Temperatur | |
---|---|---|---|---|---|---|
American Lager Yeast 2l starter | Flytande | |||||
Labb: |
Namn | Temp. | Tid | Höjningstid | Typ | Vatten | |
---|---|---|---|---|---|---|
Mash in | 40°C | 1 min | 0 min | Infusion | 0,00 L | |
Höjningstid: 0 min |
||||||
mäskning | 63°C | 60 min | 0 min | Infusion | 0,00 L | |
Höjningstid: 0 min |
||||||
utmäskning | 78°C | 10 min | 0 min | Infusion | 0,00 L | |
Höjningstid: 0 min |