Brown Eyed Girl

Brune (9 E / SHBF 2017)

Ölrecept
Volym Koktid OG FG IBU ABV Kalorier/L Färg
20,0 L 60 min 1.056 SG 1.006 SG 30 6,7% 22 EBC
 
IBU ABV Kalorier/L Färg
30 6,7% 22 EBC
 
Malt
Namn Mängd % Typ Färg
Pale Malt (2 Row) Bel 2,50 kg 51,0% Malt 2 EBC
 

Typ: Malt
Färg: 2 EBC  
Utbyte: 80%
Använd efter kokning: Ja

Munich Malt 1,50 kg 30,6% Malt 5 EBC
 

Typ: Malt
Färg: 5 EBC  
Utbyte: 80%
Använd efter kokning: Ja

Candi Sugar, Dark 0,45 kg 9,2% Socker 91 EBC
 

Typ: Socker
Färg: 91 EBC  
Utbyte: 78%
Använd efter kokning: Ja

Caramel/Crystal Malt - 20L 0,40 kg 8,2% Malt 10 EBC
 

Typ: Malt
Färg: 10 EBC  
Utbyte: 75%
Använd efter kokning: Ja

Caramel 600 0,05 kg 1,0% Malt 155 EBC
 

Typ: Malt
Färg: 155 EBC  
Utbyte: 65%
Använd efter kokning: Ja

Humle
Namn Mängd Tid Användning Form Alfa IBU gr/L
Nugget 18 gr 60 min Kok Pellets 10,00% 21,6 0,9

Användning: Kok
Form: Pellets
Alfa: 10,00%
IBU: 21,6
gr/L: 0,9
9.0 mg/L AA
6,3 AAU

Styrian Goldings 25 gr 15 min Kok Pellets 5,50% 8,2 1,3

Användning: Kok
Form: Pellets
Alfa: 5,50%
IBU: 8,2
gr/L: 1,3
6.9 mg/L AA
4,9 AAU

Jäst
Namn Produkt ID Labb Form Förjäsbarhet Temperatur
WLP530 - Abbey Ale Yeast Flytande

Labb:
Labb:
Form: Flytande
Förjäsbarhet:
Temperatur:
Typ: Ale

Mäskning
Namn Temp. Tid Höjningstid Typ Vatten
Inmäskning 63°C 60 min 0 min Infusion 13,00 L

Höjningstid: 0 min
Typ: Infusion
Vatten: 13,00 L

Utmäskning 72°C 10 min 10 min Infusion 0,00 L

Höjningstid: 10 min
Typ: Infusion
Vatten: 0,00 L

Brygglogg.se

Visa och ladda ner receptet på www.brygglogg.se