Prunus Spinosa
Volym | Koktid | OG | FG | IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|---|---|---|---|
18,9 L | 60 min | 1.052 SG | 1.003 SG | 32 | 6,5% |
5 EBC
|
IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|
32 | 6,5% |
5 EBC
|
Namn | Mängd | % | Typ | Färg | |
---|---|---|---|---|---|
Pale Malt (2 Row) UK | 3,80 kg | 85,4% | Malt |
2 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Sugar, Table (Sucrose) | 0,35 kg | 7,9% | Socker |
1 EBC
|
|
Typ:
Socker |
|||||
Wheat Malt, Bel | 0,20 kg | 4,5% | Malt |
1 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Caramel/Crystal Malt - 60L | 0,10 kg | 2,2% | Malt |
30 EBC
|
|
Typ:
Malt |
Namn | Mängd | Tid | Användning | Form | Alfa | IBU | gr/L | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Nelson Sauvin | 8 gr | 60 min | Kok | Pellets | 12,00% | 12,6 | 0,4 | |
Användning: Kok |
||||||||
Nelson Sauvin | 10 gr | 20 min | Kok | Pellets | 12,00% | 9,6 | 0,5 | |
Användning: Kok |
||||||||
Perle | 12 gr | 20 min | Kok | Pellets | 8,00% | 7,7 | 0,6 | |
Användning: Kok |
||||||||
Nelson Sauvin | 10 gr | 2 min | Kok | Pellets | 12,00% | 1,3 | 0,5 | |
Användning: Kok |
||||||||
Perle | 12 gr | 2 min | Kok | Pellets | 8,00% | 1,1 | 0,6 | |
Användning: Kok |
Namn | Mängd | Tid | Typ | Användning | ||
---|---|---|---|---|---|---|
Slånbär | 390 gr | 7 dgr | Smak | Sekundärjäsning | ||
Typ: Smak |
Namn | Produkt ID | Labb | Form | Förjäsbarhet | Temperatur | |
---|---|---|---|---|---|---|
M29 french Saison | Torr | |||||
Labb: |
Namn | Temp. | Tid | Höjningstid | Typ | Vatten | |
---|---|---|---|---|---|---|
Inmäskning | 67°C | 60 min | 2 min | Infusion | 10,69 L | |
Höjningstid: 2 min |