Another Suckerpunch
Dubbel IPA (5 E / SHBF 2018)
| Volym | Koktid | OG | FG | IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 20,0 L | 30 min | 1.078 SG | 1.018 SG | 64 | 8,4% |
7 EBC
|
| IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
|---|---|---|---|
| 64 | 8,4% |
7 EBC
|
| Namn | Mängd | % | Typ | Färg | |
|---|---|---|---|---|---|
| LME BriesSweet White Sorghum Syrup | 4,50 kg | 78,3% | Sirap |
3 EBC
|
|
|
Typ:
Sirap |
|||||
| Oats, Malted | 1,00 kg | 17,4% | Malt |
1 EBC
|
|
|
Typ:
Malt |
|||||
| Oats, Flaked | 0,25 kg | 4,3% | Malt |
1 EBC
|
|
|
Typ:
Malt |
|||||
| Namn | Mängd | Tid | Användning | Form | Alfa | IBU | gr/L | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Perle | 30 gr | 30 min | Kok | Pellets | 6,66% | 15,1 | 1,5 | |
|
Användning: Kok |
||||||||
| Columbus/Tomahawk/Zeus (CTZ) | 100 gr | 30 min | Whirlpool | Pellets | 12,80% | 48,5 | 5,0 | |
|
Användning: Whirlpool |
||||||||
| Cryo - Citra | 38 gr | 4 dgr | Torrhumling | Pellets | 25,00% | 0,0 | 1,9 | |
|
Användning: Torrhumling |
||||||||
| Cryo - Citra | 38 gr | 4 dgr | Torrhumling | Pellets | 25,00% | 0,0 | 1,9 | |
|
Användning: Torrhumling |
||||||||
| Mosaic (HBC 369) | 150 gr | 4 dgr | Torrhumling | Pellets | 12,25% | 0,0 | 7,5 | |
|
Användning: Torrhumling |
||||||||
| Mosaic (HBC 369) | 160 gr | 4 dgr | Torrhumling | Pellets | 12,25% | 0,0 | 8,0 | |
|
Användning: Torrhumling |
||||||||
| Namn | Mängd | Tid | Typ | Användning | ||
|---|---|---|---|---|---|---|
| Calcium Chloride | 4,55 gr | 60 min | Vattenjustering | Mäskning | ||
|
Typ: Vattenjustering |
||||||
| Epsom Salt (MgSO4) | 2,86 gr | 60 min | Vattenjustering | Mäskning | ||
|
Typ: Vattenjustering |
||||||
| Salt | 2,60 gr | 60 min | Vattenjustering | Mäskning | ||
|
Typ: Vattenjustering |
||||||
| Yeast Nutrient | 0 gr | 10 min | Övrigt | Kok | ||
|
Typ: Övrigt |
||||||
| Namn | Produkt ID | Labb | Form | Förjäsbarhet | Temperatur | |
|---|---|---|---|---|---|---|
| Dry Hop | Flytande | |||||
|
Labb: |
||||||
| Namn | Temp. | Tid | Höjningstid | Typ | Vatten | |
|---|---|---|---|---|---|---|
| Inmäskning | 67°C | 60 min | 2 min | Infusion | 11,50 L | |
|
Höjningstid: 2 min |
||||||