Citronad
Volym | Koktid | OG | FG | IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|---|---|---|---|
8,0 L | 10 min | 1.114 SG | 1.024 SG | 0 | 13% |
6 EBC
|
IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|
0 | 13% |
6 EBC
|
Namn | Mängd | % | Typ | Färg | |
---|---|---|---|---|---|
Honey | 3,00 kg | 90,9% | Socker |
1 EBC
|
|
Typ:
Socker |
|||||
Fruit - Lemon | 0,30 kg | 9,1% | Adjunkt |
0 EBC
|
|
Typ:
Adjunkt |
Namn | Mängd | Tid | Typ | Användning | ||
---|---|---|---|---|---|---|
Pectic Enzyme | 5 gr | 0 min | Övrigt | Primärjäsning | ||
Typ: Övrigt |
||||||
Jästnäring | 0 gr | 10 min | Övrigt | Primärjäsning | ||
Typ: Övrigt |
Namn | Produkt ID | Labb | Form | Förjäsbarhet | Temperatur | |
---|---|---|---|---|---|---|
Sweet Mead | Flytande | |||||
Labb: |
Namn | Temp. | Tid | Höjningstid | Typ | Vatten | |
---|---|---|---|---|---|---|
Försockringsrast | 64°C | 75 min | 15 min | Infusion | 11,83 L | |
Höjningstid: 15 min |
||||||
Utmäskning | 76°C | 10 min | 10 min | Temperatur | 0,00 L | |
Höjningstid: 10 min |