Fresh!
Juicy or Hazy India Pale Ale ( / Brewers Association 2018)
Volym | Koktid | OG | FG | IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|---|---|---|---|
23,0 L | 60 min | 1.062 SG | 1.012 SG | 57 | 6,6% |
6 EBC
|
IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|
57 | 6,6% |
6 EBC
|
Namn | Mängd | % | Typ | Färg | |
---|---|---|---|---|---|
Pilsner | 5,00 kg | 75,8% | Malt |
2 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Wheat Malt Pale | 0,96 kg | 14,5% | Malt |
2 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Rice Hulls | 0,30 kg | 4,5% | Adjunkt |
0 EBC
|
|
Typ:
Adjunkt |
|||||
Wheat Torrified | 0,24 kg | 3,6% | Malt |
2 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Maris Otter | 0,10 kg | 1,5% | Malt |
4 EBC
|
|
Typ:
Malt |
Namn | Mängd | Tid | Användning | Form | Alfa | IBU | gr/L | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Columbus/Tomahawk/Zeus (CTZ) | 15 gr | 0 min | Vörthumling | Pellets | 17,00% | 0,0 | 0,7 | |
Användning: Vörthumling |
||||||||
Columbus/Tomahawk/Zeus (CTZ) | 15 gr | 10 min | Kok | Pellets | 17,00% | 0,0 | 0,7 | |
Användning: Kok |
||||||||
Columbus/Tomahawk/Zeus (CTZ) | 52 gr | 10 min | Whirlpool | Pellets | 17,00% | 0,0 | 2,3 | |
Användning: Whirlpool |
||||||||
Citra | 200 gr | 0 dgr | Torrhumling | Pellets | 14,00% | 0,0 | 8,7 | |
Användning: Torrhumling |
||||||||
Columbus/Tomahawk/Zeus (CTZ) | 52 gr | 0 dgr | Torrhumling | Pellets | 17,00% | 0,0 | 2,3 | |
Användning: Torrhumling |
Namn | Mängd | Tid | Typ | Användning | ||
---|---|---|---|---|---|---|
Calcium Chloride (CaCl2) | 1,17 gr | 0 min | Vattenjustering | Mäskning | ||
Typ: Vattenjustering |
||||||
Epsom Salt (MgSO4) | 2,76 gr | 0 min | Vattenjustering | Mäskning | ||
Typ: Vattenjustering |
||||||
Gypsum (CaSO4) | 1,23 gr | 0 min | Vattenjustering | Mäskning | ||
Typ: Vattenjustering |
||||||
Lactic Acid | 12,00 gr | 0 min | Vattenjustering | Mäskning | ||
Typ: Vattenjustering |
||||||
Calcium Chloride (CaCl2) | 0,74 gr | 0 min | Vattenjustering | Sparge | ||
Typ: Vattenjustering |
||||||
Epsom Salt (MgSO4) | 1,73 gr | 0 min | Vattenjustering | Sparge | ||
Typ: Vattenjustering |
||||||
Gypsum (CaSO4) | 0,77 gr | 0 min | Vattenjustering | Sparge | ||
Typ: Vattenjustering |
||||||
Lactic Acid | 2,57 gr | 0 min | Vattenjustering | Sparge | ||
Typ: Vattenjustering |
||||||
Yeast Nutrients | 3 gr | 15 min | Övrigt | Kok | ||
Typ: Övrigt |
Namn | Produkt ID | Labb | Form | Förjäsbarhet | Temperatur | |
---|---|---|---|---|---|---|
Vermont Ale | Yeast Bay | Flytande | 75% | |||
Labb: Yeast Bay |
Namn | Temp. | Tid | Höjningstid | Typ | Vatten | |
---|---|---|---|---|---|---|
Temperature | 67°C | 60 min | 0 min | Temperatur | 0,00 L | |
Höjningstid: 0 min |
||||||
Temperature | 76°C | 10 min | 0 min | Temperatur | 0,00 L | |
Höjningstid: 0 min |