Rings Of Light #2

Juicy or Hazy Pale Ale ( / Brewers Association 2018)

Ölrecept
Volym Koktid OG FG IBU ABV Kalorier/L Färg
23,0 L 60 min 1.050 SG 1.011 SG 45 5,1% 7 EBC
 
IBU ABV Kalorier/L Färg
45 5,1% 7 EBC
 
Malt
Namn Mängd % Typ Färg
Pilsner 4,00 kg 73,4% Malt 2 EBC
 

Typ: Malt
Färg: 2 EBC  
Utbyte: 82%
Använd efter kokning: Ja
Ursprung: Germany
Leverantör: Weyermann

Oats Golden Naked 1,00 kg 18,3% Malt 9 EBC
 

Typ: Malt
Färg: 9 EBC  
Utbyte: 69%
Använd efter kokning: Ja
Ursprung: UK
Leverantör: Simpsons

Cara-Pils/Dextrine 0,25 kg 4,6% Malt 2 EBC
 

Typ: Malt
Färg: 2 EBC  
Utbyte: 72%
Använd efter kokning: Ja
Ursprung: US
Leverantör: Weyermann

Rice Hulls 0,20 kg 3,7% Adjunkt 0 EBC
 

Typ: Adjunkt
Färg: 0 EBC  
Utbyte: 0%
Använd efter kokning: Ja
Ursprung: US
Leverantör: Briess

Humle
Namn Mängd Tid Användning Form Alfa IBU gr/L
Cascade 100 gr 30 min Whirlpool Pellets 6,00% 0,0 4,3

Användning: Whirlpool
Form: Pellets
Alfa: 6,00%
IBU: 0,0
gr/L: 4,3
26.1 mg/L AA
21,2 AAU

Columbus (Tomahawk) 100 gr 30 min Whirlpool Pellets 17,00% 0,0 4,3

Användning: Whirlpool
Form: Pellets
Alfa: 17,00%
IBU: 0,0
gr/L: 4,3
73.9 mg/L AA
60,0 AAU

Citra 200 gr 0 dgr Torrhumling Pellets 13,50% 0,0 8,7

Användning: Torrhumling
Form: Pellets
Alfa: 13,50%
IBU: 0,0
gr/L: 8,7
117.4 mg/L AA
95,2 AAU

Övriga ingredienser
Namn Mängd Tid Typ Användning
Calcium Chloride (CaCl2) 2,10 gr 0 min Vattenjustering Mäskning

Typ: Vattenjustering
Användning: Mäskning

Epsom Salt (MgSO4) 0,11 gr 0 min Vattenjustering Mäskning

Typ: Vattenjustering
Användning: Mäskning

Gypsum (CaSO4) 2,15 gr 0 min Vattenjustering Mäskning

Typ: Vattenjustering
Användning: Mäskning

Lactic Acid 8,00 gr 0 min Vattenjustering Mäskning

Typ: Vattenjustering
Användning: Mäskning

Calcium Chloride (CaCl2) 1,61 gr 0 min Vattenjustering Sparge

Typ: Vattenjustering
Användning: Sparge

Epsom Salt (MgSO4) 0,08 gr 0 min Vattenjustering Sparge

Typ: Vattenjustering
Användning: Sparge

Gypsum (CaSO4) 1,65 gr 0 min Vattenjustering Sparge

Typ: Vattenjustering
Användning: Sparge

Lactic Acid 2,76 gr 0 min Vattenjustering Sparge

Typ: Vattenjustering
Användning: Sparge

Yeast Nutrients 3 gr 15 min Övrigt Kok

Typ: Övrigt
Användning: Kok

Jäst
Namn Produkt ID Labb Form Förjäsbarhet Temperatur
Juice A38 Imperial Yeast Flytande 76%

Labb: Imperial Yeast
Labb: Imperial Yeast
Form: Flytande
Förjäsbarhet: 76%
Temperatur:
Typ: Ale

Mäskning
Namn Temp. Tid Höjningstid Typ Vatten
Mash in 67°C 60 min 0 min Temperatur 0,00 L

Höjningstid: 0 min
Typ: Temperatur
Vatten: 0,00 L

Mash out 76°C 10 min 0 min Temperatur 0,00 L

Höjningstid: 0 min
Typ: Temperatur
Vatten: 0,00 L

Brygglogg.se

Visa och ladda ner receptet på www.brygglogg.se