Rings Of Light #2
Juicy or Hazy Pale Ale ( / Brewers Association 2018)
Volym | Koktid | OG | FG | IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|---|---|---|---|
23,0 L | 60 min | 1.050 SG | 1.011 SG | 45 | 5,1% |
7 EBC
|
IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|
45 | 5,1% |
7 EBC
|
Namn | Mängd | % | Typ | Färg | |
---|---|---|---|---|---|
Pilsner | 4,00 kg | 73,4% | Malt |
2 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Oats Golden Naked | 1,00 kg | 18,3% | Malt |
9 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Cara-Pils/Dextrine | 0,25 kg | 4,6% | Malt |
2 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Rice Hulls | 0,20 kg | 3,7% | Adjunkt |
0 EBC
|
|
Typ:
Adjunkt |
Namn | Mängd | Tid | Användning | Form | Alfa | IBU | gr/L | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Cascade | 100 gr | 30 min | Whirlpool | Pellets | 6,00% | 0,0 | 4,3 | |
Användning: Whirlpool |
||||||||
Columbus (Tomahawk) | 100 gr | 30 min | Whirlpool | Pellets | 17,00% | 0,0 | 4,3 | |
Användning: Whirlpool |
||||||||
Citra | 200 gr | 0 dgr | Torrhumling | Pellets | 13,50% | 0,0 | 8,7 | |
Användning: Torrhumling |
Namn | Mängd | Tid | Typ | Användning | ||
---|---|---|---|---|---|---|
Calcium Chloride (CaCl2) | 2,10 gr | 0 min | Vattenjustering | Mäskning | ||
Typ: Vattenjustering |
||||||
Epsom Salt (MgSO4) | 0,11 gr | 0 min | Vattenjustering | Mäskning | ||
Typ: Vattenjustering |
||||||
Gypsum (CaSO4) | 2,15 gr | 0 min | Vattenjustering | Mäskning | ||
Typ: Vattenjustering |
||||||
Lactic Acid | 8,00 gr | 0 min | Vattenjustering | Mäskning | ||
Typ: Vattenjustering |
||||||
Calcium Chloride (CaCl2) | 1,61 gr | 0 min | Vattenjustering | Sparge | ||
Typ: Vattenjustering |
||||||
Epsom Salt (MgSO4) | 0,08 gr | 0 min | Vattenjustering | Sparge | ||
Typ: Vattenjustering |
||||||
Gypsum (CaSO4) | 1,65 gr | 0 min | Vattenjustering | Sparge | ||
Typ: Vattenjustering |
||||||
Lactic Acid | 2,76 gr | 0 min | Vattenjustering | Sparge | ||
Typ: Vattenjustering |
||||||
Yeast Nutrients | 3 gr | 15 min | Övrigt | Kok | ||
Typ: Övrigt |
Namn | Produkt ID | Labb | Form | Förjäsbarhet | Temperatur | |
---|---|---|---|---|---|---|
Juice | A38 | Imperial Yeast | Flytande | 76% | ||
Labb: Imperial Yeast |
Namn | Temp. | Tid | Höjningstid | Typ | Vatten | |
---|---|---|---|---|---|---|
Mash in | 67°C | 60 min | 0 min | Temperatur | 0,00 L | |
Höjningstid: 0 min |
||||||
Mash out | 76°C | 10 min | 0 min | Temperatur | 0,00 L | |
Höjningstid: 0 min |