BBA IMP STOUT
Imperial Stout (20 C / BJCP)
Volym | Koktid | OG | FG | IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|---|---|---|---|
5,0 L | 105 min | 1.142 SG | 1.032 SG | 49 | 14% |
127 EBC
|
IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|
49 | 14% |
127 EBC
|
Namn | Mängd | % | Typ | Färg | |
---|---|---|---|---|---|
Pale Ale | 2,00 kg | 43,5% | Malt |
4 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Chocolate Rye | 0,50 kg | 10,9% | Malt |
240 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Dry Malt Extract - Dark | 0,90 kg | 19,6% | Torrextrakt |
30 EBC
|
|
Typ:
Torrextrakt |
|||||
Crystal 60L | 0,30 kg | 6,5% | Malt |
60 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Black | 0,20 kg | 4,3% | Malt |
600 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Flaked Oats | 0,50 kg | 10,9% | Adjunkt |
2 EBC
|
|
Typ:
Adjunkt |
|||||
Carafa II | 0,20 kg | 4,3% | Malt |
425 EBC
|
|
Typ:
Malt |
Namn | Mängd | Tid | Användning | Form | Alfa | IBU | gr/L | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Citra LupuLN2 (Cryo) | 5 gr | 105 min | Kok | Pellets | 22,50% | 27,1 | 1,0 | |
Användning: Kok |
||||||||
Saaz | 10 gr | 55 min | Kok | Kottar | 3,50% | 6,9 | 2,0 | |
Användning: Kok |
Namn | Produkt ID | Labb | Form | Förjäsbarhet | Temperatur | |
---|---|---|---|---|---|---|
Safale - American Ale Yeast US-05 | US-05 | Fermentis / Safale | Torr | 81% | 12°C - 25°C | |
Labb: Fermentis / Safale |
||||||
Super High Gravity Ale Yeast WLP099 | WLP099 | White Labs | Flytande | 85% | 18°C - 21°C | |
Labb: White Labs |
Namn | Temp. | Tid | Höjningstid | Typ | Vatten | |
---|---|---|---|---|---|---|
60°C | 30 min | 0 min | Temperatur | 0,00 L | ||
Höjningstid: 0 min |
||||||
70°C | 30 min | 0 min | Temperatur | 0,00 L | ||
Höjningstid: 0 min |