Beerfinger
American IPA (14 B / BJCP)
Volym | Koktid | OG | FG | IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|---|---|---|---|
20,0 L | 60 min | 1.051 SG | 1.009 SG | 75 | 5,6% |
20 EBC
|
IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|
75 | 5,6% |
20 EBC
|
Namn | Mängd | % | Typ | Färg | |
---|---|---|---|---|---|
Caramel/Crystal Malt 80L | 0,80 kg | 14,3% | Malt |
100 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Pale Malt (2 Row) US | 4,80 kg | 85,7% | Malt |
3 EBC
|
|
Typ:
Malt |
Namn | Mängd | Tid | Användning | Form | Alfa | IBU | gr/L | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Centennial | 100 gr | 5 min | Kok | Pellets | 10,50% | 26,3 | 5,0 | |
Användning: Kok Medium with floral and citrus tones. |
||||||||
Cluster | 50 gr | 60 min | Kok | Pellets | 7,75% | 48,7 | 2,5 | |
Användning: Kok Dual-purpose with floral aroma. |
Namn | Produkt ID | Labb | Form | Förjäsbarhet | Temperatur | |
---|---|---|---|---|---|---|
BRY-97 | BRY-97 | Danstar | Torr | 75% | 10°C - 35°C | |
Labb: Danstar |
Namn | Temp. | Tid | Höjningstid | Typ | Vatten | |
---|---|---|---|---|---|---|
Mäskning | 68°C | 60 min | 25 min | Infusion | 22,83 L | |
Höjningstid: 25 min |
||||||
Lakning | 78°C | 15 min | 10 min | Infusion | 6,03 L | |
Höjningstid: 10 min |