Beerfinger
American IPA (14 B / BJCP)
| Volym | Koktid | OG | FG | IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 20,0 L | 60 min | 1.051 SG | 1.009 SG | 75 | 5,6% |
20 EBC
|
| IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
|---|---|---|---|
| 75 | 5,6% |
20 EBC
|
| Namn | Mängd | % | Typ | Färg | |
|---|---|---|---|---|---|
| Caramel/Crystal Malt 80L | 0,80 kg | 14,3% | Malt |
100 EBC
|
|
|
Typ:
Malt |
|||||
| Pale Malt (2 Row) US | 4,80 kg | 85,7% | Malt |
3 EBC
|
|
|
Typ:
Malt |
|||||
| Namn | Mängd | Tid | Användning | Form | Alfa | IBU | gr/L | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Centennial | 100 gr | 5 min | Kok | Pellets | 10,50% | 26,3 | 5,0 | |
|
Användning: Kok Medium with floral and citrus tones. |
||||||||
| Cluster | 50 gr | 60 min | Kok | Pellets | 7,75% | 48,7 | 2,5 | |
|
Användning: Kok Dual-purpose with floral aroma. |
||||||||
| Namn | Produkt ID | Labb | Form | Förjäsbarhet | Temperatur | |
|---|---|---|---|---|---|---|
| BRY-97 | BRY-97 | Danstar | Torr | 75% | 10°C - 35°C | |
|
Labb: Danstar |
||||||
| Namn | Temp. | Tid | Höjningstid | Typ | Vatten | |
|---|---|---|---|---|---|---|
| Mäskning | 68°C | 60 min | 25 min | Infusion | 22,83 L | |
|
Höjningstid: 25 min |
||||||
| Lakning | 78°C | 15 min | 10 min | Infusion | 6,03 L | |
|
Höjningstid: 10 min |
||||||