Wallonie Ale

Belgiskt och franskt specialöl (9 K / SHBF 2019)

Ölrecept
Volym Koktid OG FG IBU ABV Kalorier/L Färg
18,0 L 70 min 0.000 SG 0.000 SG 0 0,0% 2 EBC
 
IBU ABV Kalorier/L Färg
0 0,0% 2 EBC
 
Malt
Namn Mängd % Typ Färg
Dextrin 1,50 kg 37,0% Malt 0 EBC
 

Typ: Malt
Färg: 0 EBC  

Pilsner malt 1,10 kg 27,2% Malt 0 EBC
 

Typ: Malt
Färg: 0 EBC  

Heidelberg 0,60 kg 14,8% Malt 0 EBC
 

Typ: Malt
Färg: 0 EBC  

Carared 0,45 kg 11,1% Malt 0 EBC
 

Typ: Malt
Färg: 0 EBC  

Munch 0,25 kg 6,2% Malt 0 EBC
 

Typ: Malt
Färg: 0 EBC  

Special B 0,15 kg 3,7% Malt 0 EBC
 

Typ: Malt
Färg: 0 EBC  

Humle
Namn Mängd Tid Användning Form Alfa IBU gr/L
Calypso 14 gr 20 min Kok Kottar 0,00% 0,0 0,8

Användning: Kok
Form: Kottar
Alfa: 0,00%
IBU: 0,0
gr/L: 0,8
0.0 mg/L AA
0,0 AAU

Calypso 14 gr 5 min Kok Kottar 0,00% 0,0 0,8

Användning: Kok
Form: Kottar
Alfa: 0,00%
IBU: 0,0
gr/L: 0,8
0.0 mg/L AA
0,0 AAU

Övriga ingredienser
Namn Mängd Tid Typ Användning
Kombucha sparging 5,00 stycken 0 min Smak Kok

Typ: Smak
Användning: Kok

Cherry juice w suger 3,00 stycken 0 min Smak Sekundärjäsning

Typ: Smak
Användning: Sekundärjäsning

Jäst
Namn Produkt ID Labb Form Förjäsbarhet Temperatur
Safale S33 Torr

Labb:
Labb:
Form: Torr
Förjäsbarhet:
Temperatur:
Typ: Ale

Wyeast Brett B Flytande

Labb:
Labb:
Form: Flytande
Förjäsbarhet:
Temperatur:
Typ: Ale

Mäskning
Namn Temp. Tid Höjningstid Typ Vatten
Mash in 67°C 70 min 0 min Infusion 0,00 L

Höjningstid: 0 min
Typ: Infusion
Vatten: 0,00 L

Brygglogg.se

Visa och ladda ner receptet på www.brygglogg.se