Wit eller dubbelt
Belgisk wit (6 D / SHBF 2019)
Volym | Koktid | OG | FG | IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|---|---|---|---|
10,0 L | 60 min | 1.055 SG | 1.006 SG | 10 | 6,6% |
3 EBC
|
IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|
10 | 6,6% |
3 EBC
|
Namn | Mängd | % | Typ | Färg | |
---|---|---|---|---|---|
Pilsner | 1,50 kg | 50,0% | Malt |
0 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Vete | 1,50 kg | 50,0% | Malt |
0 EBC
|
|
Typ:
Malt |
Namn | Mängd | Tid | Användning | Form | Alfa | IBU | gr/L | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Fuggles | 5 gr | 60 min | Kok | Pellets | 5,20% | 6,3 | 0,5 | |
Användning: Kok |
||||||||
Fuggles | 5 gr | 15 min | Kok | Pellets | 5,20% | 3,1 | 0,5 | |
Användning: Kok |
||||||||
Fuggles | 5 gr | 1 min | Kok | Pellets | 5,20% | 0,3 | 0,5 | |
Användning: Kok |
Namn | Mängd | Tid | Typ | Användning | ||
---|---|---|---|---|---|---|
Apelsinskal (rivet) | 30 gr | 30 min | Krydda | Kok | ||
Typ: Krydda |
||||||
Koriander (malen) | 10 gr | 30 min | Krydda | Kok | ||
Typ: Krydda |
||||||
Wyeast beer nutrient blend | 10 gr | 15 min | Övrigt | Kok | ||
Typ: Övrigt |
Namn | Produkt ID | Labb | Form | Förjäsbarhet | Temperatur | |
---|---|---|---|---|---|---|
Lallemand Belle Saison Yeast | Torr | |||||
Labb: |
Namn | Temp. | Tid | Höjningstid | Typ | Vatten | |
---|---|---|---|---|---|---|
Mäskning | 75°C | 120 min | 0 min | Temperatur | 8,00 L | |
Höjningstid: 0 min |