De Volle Maan Geuze
Gueze (10 B / SHBF 2020)
| Volym | Koktid | OG | FG | IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 24,0 L | 120 min | 1.056 SG | 1.007 SG | 0 | 6,6% |
8 EBC
|
| IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
|---|---|---|---|
| 0 | 6,6% |
8 EBC
|
| Namn | Mängd | % | Typ | Färg | |
|---|---|---|---|---|---|
| Pilsnermalt | 3,30 kg | 55,0% | Malt |
4 EBC
|
|
|
Typ:
Malt |
|||||
| Fodervete, förklistrat | 2,40 kg | 40,0% | Adjunkt |
4 EBC
|
|
|
Typ:
Adjunkt |
|||||
| Cara-Pils | 0,20 kg | 3,3% | Malt |
5 EBC
|
|
|
Typ:
Malt |
|||||
| Cara-Munich | 0,10 kg | 1,7% | Malt |
12 EBC
|
|
|
Typ:
Malt |
|||||
| Namn | Mängd | Tid | Användning | Form | Alfa | IBU | gr/L | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Blandad oxiderad humle | 125 gr | 120 min | Kok | Pellets | 0,00% | 0,0 | 5,2 | |
|
Användning: Kok |
||||||||
| Namn | Produkt ID | Labb | Form | Förjäsbarhet | Temperatur | |
|---|---|---|---|---|---|---|
| Wyeast Blgian Lambic Blend 3278 | Flytande | |||||
|
Labb: |
||||||
| White Labs Belgian Sour Mix WLP655 | Flytande | |||||
|
Labb: |
||||||
| Namn | Temp. | Tid | Höjningstid | Typ | Vatten | |
|---|---|---|---|---|---|---|
| Infusion | 42°C | 15 min | 0 min | Infusion | 4,80 L | |
|
Höjningstid: 0 min |
||||||
| Infusion | 45°C | 15 min | 0 min | Infusion | 4,80 L | |
|
Höjningstid: 0 min |
||||||
| Uttag grumlig vört | 88°C | 75 min | 0 min | Dekoktion | 7,20 L | |
|
Höjningstid: 0 min |
||||||
| Infusion | 65°C | 45 min | 0 min | Infusion | 7,20 L | |
|
Höjningstid: 0 min |
||||||
| Uttag vört | 88°C | 30 min | 0 min | Infusion | 12,00 L | |
|
Höjningstid: 0 min |
||||||
| Infusion | 72°C | 30 min | 0 min | Infusion | 7,20 L | |
|
Höjningstid: 0 min |
||||||
| Vörtuttag, återföring för utmäsk | 78°C | 20 min | 0 min | Dekoktion | 0,00 L | |
|
Höjningstid: 0 min |
||||||