De Volle Maan Geuze

Gueze (10 B / SHBF 2020)

Ölrecept
Volym Koktid OG FG IBU ABV Kalorier/L Färg
24,0 L 120 min 1.056 SG 1.007 SG 0 6,6% 8 EBC
 
IBU ABV Kalorier/L Färg
0 6,6% 8 EBC
 
Malt
Namn Mängd % Typ Färg
Pilsnermalt 3,30 kg 55,0% Malt 4 EBC
 

Typ: Malt
Färg: 4 EBC  

Fodervete, förklistrat 2,40 kg 40,0% Adjunkt 4 EBC
 

Typ: Adjunkt
Färg: 4 EBC  

Cara-Pils 0,20 kg 3,3% Malt 5 EBC
 

Typ: Malt
Färg: 5 EBC  

Cara-Munich 0,10 kg 1,7% Malt 12 EBC
 

Typ: Malt
Färg: 12 EBC  

Humle
Namn Mängd Tid Användning Form Alfa IBU gr/L
Blandad oxiderad humle 125 gr 120 min Kok Pellets 0,00% 0,0 5,2

Användning: Kok
Form: Pellets
Alfa: 0,00%
IBU: 0,0
gr/L: 5,2
0.0 mg/L AA
0,0 AAU

Jäst
Namn Produkt ID Labb Form Förjäsbarhet Temperatur
Wyeast Blgian Lambic Blend 3278 Flytande

Labb:
Labb:
Form: Flytande
Förjäsbarhet:
Temperatur:
Typ: Ale

White Labs Belgian Sour Mix WLP655 Flytande

Labb:
Labb:
Form: Flytande
Förjäsbarhet:
Temperatur:
Typ: Ale

Mäskning
Namn Temp. Tid Höjningstid Typ Vatten
Infusion 42°C 15 min 0 min Infusion 4,80 L

Höjningstid: 0 min
Typ: Infusion
Vatten: 4,80 L

Infusion 45°C 15 min 0 min Infusion 4,80 L

Höjningstid: 0 min
Typ: Infusion
Vatten: 4,80 L

Uttag grumlig vört 88°C 75 min 0 min Dekoktion 7,20 L

Höjningstid: 0 min
Typ: Dekoktion
Vatten: 7,20 L

Infusion 65°C 45 min 0 min Infusion 7,20 L

Höjningstid: 0 min
Typ: Infusion
Vatten: 7,20 L

Uttag vört 88°C 30 min 0 min Infusion 12,00 L

Höjningstid: 0 min
Typ: Infusion
Vatten: 12,00 L

Infusion 72°C 30 min 0 min Infusion 7,20 L

Höjningstid: 0 min
Typ: Infusion
Vatten: 7,20 L

Vörtuttag, återföring för utmäsk 78°C 20 min 0 min Dekoktion 0,00 L

Höjningstid: 0 min
Typ: Dekoktion
Vatten: 0,00 L

Brygglogg.se

Visa och ladda ner receptet på www.brygglogg.se