Kenta Brun
Brune (9E / SHBF 2020)
Volym | Koktid | OG | FG | IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|---|---|---|---|
21,0 L | 60 min | 1.062 SG | 1.013 SG | 29 | 6,4% |
28 EBC
|
IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|
29 | 6,4% |
28 EBC
|
Namn | Mängd | % | Typ | Färg | |
---|---|---|---|---|---|
Pilsner | 4,00 kg | 64,9% | Malt |
2 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Wheat Malt, Pale | 0,54 kg | 8,8% | Malt |
2 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Barke Munich Malt | 0,50 kg | 8,1% | Malt |
10 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Chateau Melano | 0,37 kg | 6,0% | Malt |
41 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Carafa Special I | 0,25 kg | 4,1% | Malt |
457 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Crystal Dark | 0,20 kg | 3,2% | Malt |
136 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Brown Sugar, Light | 0,15 kg | 2,4% | Socker |
8 EBC
|
|
Typ:
Socker |
|||||
Sugar, Muscovado | 0,15 kg | 2,4% | Socker |
25 EBC
|
|
Typ:
Socker |
Namn | Mängd | Tid | Användning | Form | Alfa | IBU | gr/L | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Perle | 28 gr | 60 min | Kok | Pellets | 9,20% | 27,9 | 1,3 | |
Användning: Kok |
||||||||
Styrian Celeja | 21 gr | 10 min | Kok | Pellets | 4,50% | 3,7 | 1,0 | |
Användning: Kok |
Namn | Mängd | Tid | Typ | Användning | ||
---|---|---|---|---|---|---|
Calcium Chloride (CaCl2) | 3,30 gr | 0 min | Vattenjustering | Mäskning | ||
Typ: Vattenjustering |
||||||
Gypsum (CaSO4) | 1,40 gr | 0 min | Vattenjustering | Mäskning | ||
Typ: Vattenjustering |
||||||
Lactic Acid | 2,00 gr | 0 min | Vattenjustering | Mäskning | ||
Typ: Vattenjustering |
||||||
Protafloc | 1 gr | 15 min | Klarning | Kok | ||
Typ: Klarning |
||||||
Yeast Nutrients | 2 gr | 15 min | Övrigt | Kok | ||
Typ: Övrigt |
Namn | Produkt ID | Labb | Form | Förjäsbarhet | Temperatur | |
---|---|---|---|---|---|---|
Belgian Abbey II | 1762 | Wyeast Labs | Flytande | 77% | 18°C - 24°C | |
Labb: Wyeast Labs |
Namn | Temp. | Tid | Höjningstid | Typ | Vatten | |
---|---|---|---|---|---|---|
Temperature | 68°C | 60 min | 0 min | Temperatur | 15,82 L | |
Höjningstid: 0 min |