Sandviks Blonda
Blonde (9 B / SHBF 2020)
Volym | Koktid | OG | FG | IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|---|---|---|---|
22,1 L | 60 min | 1.057 SG | 1.008 SG | 20 | 6,4% |
8 EBC
|
IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|
20 | 6,4% |
8 EBC
|
Namn | Mängd | % | Typ | Färg | |
---|---|---|---|---|---|
Pilsner | 4,70 kg | 89,3% | Malt |
2 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Aromatic Malt | 0,47 kg | 8,8% | Malt |
25 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Sugar, Table (Sucrose) | 0,10 kg | 1,9% | Socker |
1 EBC
|
|
Typ:
Socker |
Namn | Mängd | Tid | Användning | Form | Alfa | IBU | gr/L | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Magnum | 13 gr | 60 min | Kok | Pellets | 12,00% | 0,0 | 0,6 | |
Användning: Kok |
||||||||
Styrian Golding (Savinja Golding) | 15 gr | 5 min | Kok | Pellets | 4,50% | 1,5 | 0,7 | |
Användning: Kok |
Namn | Mängd | Tid | Typ | Användning | ||
---|---|---|---|---|---|---|
Calcium Chloride (CaCl2) | 1,67 gr | 0 min | Vattenjustering | Mäskning | ||
Typ: Vattenjustering |
||||||
Epsom Salt (MgSO4) | 0,38 gr | 0 min | Vattenjustering | Mäskning | ||
Typ: Vattenjustering |
||||||
Gypsum (CaSO4) | 0,43 gr | 0 min | Vattenjustering | Mäskning | ||
Typ: Vattenjustering |
||||||
Lactic Acid | 5,00 gr | 0 min | Vattenjustering | Mäskning | ||
Typ: Vattenjustering |
||||||
Calcium Chloride (CaCl2) | 1,44 gr | 0 min | Vattenjustering | Sparge | ||
Typ: Vattenjustering |
||||||
Epsom Salt (MgSO4) | 0,33 gr | 0 min | Vattenjustering | Sparge | ||
Typ: Vattenjustering |
||||||
Gypsum (CaSO4) | 0,37 gr | 0 min | Vattenjustering | Sparge | ||
Typ: Vattenjustering |
Namn | Produkt ID | Labb | Form | Förjäsbarhet | Temperatur | |
---|---|---|---|---|---|---|
Belgian Ale Yeast | M41 | Mangrove Jack's | Torr | 85% | 18°C - 28°C | |
Labb: Mangrove Jack's |
Namn | Temp. | Tid | Höjningstid | Typ | Vatten | |
---|---|---|---|---|---|---|
Temperature | 66°C | 60 min | 0 min | Temperatur | 17,00 L | |
Höjningstid: 0 min |