Man with the Golden Beer
Weizen/Weissbier
Volym | Koktid | OG | FG | IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|---|---|---|---|
19,0 L | 60 min | 0.000 SG | 0.000 SG | 0 | 0,0% |
6 EBC
|
IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|
0 | 0,0% |
6 EBC
|
Namn | Mängd | % | Typ | Färg | |
---|---|---|---|---|---|
Wheat Malt, German | 2,50 kg | 50,0% | Malt |
2 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Pilsner (2 Row) German | 2,50 kg | 50,0% | Malt |
2 EBC
|
|
Typ:
Malt |
Namn | Mängd | Tid | Användning | Form | Alfa | IBU | gr/L | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Green Bullet | 50 gr | 2 min | Whirlpool | Kottar | 13,50% | 0,0 | 2,6 | |
Användning: Whirlpool |
||||||||
Green Bullet | 10 gr | 15 min | Kok | Kottar | 13,50% | 0,0 | 0,5 | |
Användning: Kok |
Namn | Produkt ID | Labb | Form | Förjäsbarhet | Temperatur | |
---|---|---|---|---|---|---|
Munich Lager | ||||||
Labb: |
Namn | Temp. | Tid | Höjningstid | Typ | Vatten | |
---|---|---|---|---|---|---|
Steg 1 | 68°C | 0 min | 0 min | Infusion | 0,00 L | |
Höjningstid: 0 min |