SMASH TV
American Pale Ale (7 1 / AABC 2010)
Volym | Koktid | OG | FG | IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|---|---|---|---|
23,0 L | 90 min | 1.057 SG | 1.016 SG | 36 | 5,3% | 97 |
15 EBC
|
IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|
36 | 5,3% | 97 |
15 EBC
|
Namn | Mängd | % | Typ | Färg | |
---|---|---|---|---|---|
Vienna | 5,80 kg | 100,0% | Malt |
8 EBC
|
|
Typ:
Malt |
Namn | Mängd | Tid | Användning | Form | Alfa | IBU | gr/L | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Hüll Melon | 60 gr | 60 min | Kok | Pellets | 5,20% | 32,3 | 2,6 | |
Användning: Kok |
||||||||
Hüll Melon | 40 gr | 5 min | Kok | Pellets | 5,20% | 4,3 | 1,7 | |
Användning: Kok |
||||||||
Hüll Melon | 40 gr | 5 dgr | Torrhumling | Pellets | 5,20% | 0,0 | 1,7 | |
Användning: Torrhumling |
Namn | Produkt ID | Labb | Form | Förjäsbarhet | Temperatur | |
---|---|---|---|---|---|---|
Belgian Style Saison Ale Yeast Blend | WLP568 | White Labs | Flytande | 75% | 21°C - 27°C | |
Labb: White Labs This blend melds Belgian style ale and Saison strains. The strains work in harmony to create complex, fruity aromas and flavors. The blend of yeast strains encourages complete fermentation in a timely manner. Phenolic, spicy, earthy, and clove like flavor |
Namn | Temp. | Tid | Höjningstid | Typ | Vatten | |
---|---|---|---|---|---|---|
Inmäskning | 69°C | 45 min | 2 min | Infusion | 15,13 L | |
Höjningstid: 2 min |
||||||
Utmäskning | 76°C | 10 min | 2 min | Infusion | 6,05 L | |
Höjningstid: 2 min |