City-Slicker SMaSH IPA
American IPA (13 2 / AABC 2010)
Volym | Koktid | OG | FG | IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|---|---|---|---|
25,0 L | 60 min | 1.064 SG | 1.011 SG | 46 | 7,1% | 608 |
14 EBC
|
IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|
46 | 7,1% | 608 |
14 EBC
|
Namn | Mängd | % | Typ | Färg | |
---|---|---|---|---|---|
Pale Malt (2 Row) UK | 7,50 kg | 100,0% | Malt |
6 EBC
|
|
Typ:
Malt Base malt for all English beer styles
|
Namn | Mängd | Tid | Användning | Form | Alfa | IBU | gr/L | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Cascade | 40 gr | 60 min | Kok | Puck | 5,50% | 18,3 | 1,6 | |
Användning: Kok A hops with Northern Brewers Heritage
|
||||||||
Cascade | 40 gr | 20 min | Kok | Pellets | 5,50% | 11,9 | 1,6 | |
Användning: Kok A hops with Northern Brewers Heritage
|
||||||||
Cascade | 60 gr | 5 min | Kok | Puck | 5,50% | 5,5 | 2,4 | |
Användning: Kok A hops with Northern Brewers Heritage
|
||||||||
Cascade | 60 gr | 20 min | Whirlpool | Pellets | 5,50% | 8,9 | 2,4 | |
Användning: Whirlpool A hops with Northern Brewers Heritage
|
||||||||
Cascade | 200 gr | 5 dgr | Torrhumling | Pellets | 5,50% | 0,0 | 8,0 | |
Användning: Torrhumling A hops with Northern Brewers Heritage
|
Namn | Mängd | Tid | Typ | Användning | ||
---|---|---|---|---|---|---|
PH 5.2 Stabilizer | 19,53 gr | 60 min | Vattenjustering | Mäskning | ||
Typ: Vattenjustering PH 5.2 Stabilizer by Five Star is a prioprietary mix of phosphate buffers used to lower the PH of your Mash to 5.2 for brewing. |
||||||
Protafloc | 0 gr | 20 min | Klarning | Kok | ||
Typ: Klarning |
||||||
Yeast Nutrient | 7 gr | 3 dgr | Övrigt | Primärjäsning | ||
Typ: Övrigt Gives yeast nutrients for healthy fermentation. Not needed for most beers, but good for those with a high percentage of adjuncts. Add before yeast. |
Namn | Produkt ID | Labb | Form | Förjäsbarhet | Temperatur | |
---|---|---|---|---|---|---|
Safale American | US-05 | DCL/Fermentis | Torr | 77% | 15°C - 24°C | |
Labb: DCL/Fermentis American ale yeast that produces well balanced beers with low diacetyl and a very clean, crisp end palate. |
Namn | Temp. | Tid | Höjningstid | Typ | Vatten | |
---|---|---|---|---|---|---|
Inmäskning | 64°C | 75 min | 2 min | Infusion | 19,56 L | |
Höjningstid: 2 min |
||||||
Utmäskning | 75°C | 10 min | 10 min | Temperatur | 0,00 L | |
Höjningstid: 10 min |