Triss i Ess
Tripel
Uppsala hembryggareförening
16 januari 2018 kl 21:13
Tripel
Uppsala hembryggareförening
16 januari 2018 kl 21:13
Volym | Koktid | OG | FG | IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|---|---|---|---|
45,0 L | 60 min | 1.070 SG | 1.013 SG | 27 | 7,8% |
5 EBC
|
IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|
27 | 7,8% |
5 EBC
|
Namn | Mängd | % | Typ | Färg | |
---|---|---|---|---|---|
Pilsner (2 Row) Ger | 10,00 kg | 73,0% | Malt |
1 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Sugar, Table (Sucrose) | 2,00 kg | 14,6% | Socker |
1 EBC
|
|
Typ:
Socker |
|||||
Dingemans Munich | 1,00 kg | 7,3% | Malt |
3 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Honey | 0,70 kg | 5,1% | Socker |
1 EBC
|
|
Typ:
Socker |
Namn | Mängd | Tid | Användning | Form | Alfa | IBU | gr/L | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Magnum | 45 gr | 60 min | Kok | Kottar | 11,50% | 22,2 | 1,0 | |
Användning: Kok |
||||||||
Saaz | 40 gr | 30 min | Kok | Pellets | 2,00% | 2,9 | 0,9 | |
Användning: Kok |
||||||||
Saaz | 25 gr | 15 min | Kok | Pellets | 2,00% | 1,2 | 0,6 | |
Användning: Kok |
||||||||
Saaz | 25 gr | 5 min | Kok | Pellets | 2,00% | 0,5 | 0,6 | |
Användning: Kok |
Namn | Produkt ID | Labb | Form | Förjäsbarhet | Temperatur | |
---|---|---|---|---|---|---|
M31 Belgian Tripel | Torr | |||||
Labb: |
Namn | Temp. | Tid | Höjningstid | Typ | Vatten | |
---|---|---|---|---|---|---|
Medium Body Infusion, Mash Out | 67°C | 60 min | 5 min | Temperatur | 0,00 L | |
Höjningstid: 5 min |
||||||
Medium Body Infusion, Mash Out | 78°C | 5 min | 15 min | Temperatur | 0,00 L | |
Höjningstid: 15 min |
Du måste logga in för att posta kommentarer
1.090 - 1.070
1.008 - 1.013
20 - 39
4 - 10