
Sandviks Blonda
Blonde
Uppsala hembryggareförening
8 januari 2024 kl 14:44

Blonde
Uppsala hembryggareförening
8 januari 2024 kl 14:44
| Volym | Koktid | OG | FG | IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 22,1 L | 60 min | 1.057 SG | 1.008 SG | 20 | 6,4% |
8 EBC
|
| IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
|---|---|---|---|
| 20 | 6,4% |
8 EBC
|
| Namn | Mängd | % | Typ | Färg | |
|---|---|---|---|---|---|
| Pilsner | 4,70 kg | 89,3% | Malt |
2 EBC
|
|
|
Typ:
Malt |
|||||
| Aromatic Malt | 0,47 kg | 8,8% | Malt |
25 EBC
|
|
|
Typ:
Malt |
|||||
| Sugar, Table (Sucrose) | 0,10 kg | 1,9% | Socker |
1 EBC
|
|
|
Typ:
Socker |
|||||
| Namn | Mängd | Tid | Användning | Form | Alfa | IBU | gr/L | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Magnum | 13 gr | 60 min | Kok | Pellets | 12,00% | 0,0 | 0,6 | |
|
Användning: Kok |
||||||||
| Styrian Golding (Savinja Golding) | 15 gr | 5 min | Kok | Pellets | 4,50% | 1,5 | 0,7 | |
|
Användning: Kok |
||||||||
| Namn | Mängd | Tid | Typ | Användning | ||
|---|---|---|---|---|---|---|
| Calcium Chloride (CaCl2) | 1,67 gr | 0 min | Vattenjustering | Mäskning | ||
|
Typ: Vattenjustering |
||||||
| Epsom Salt (MgSO4) | 0,38 gr | 0 min | Vattenjustering | Mäskning | ||
|
Typ: Vattenjustering |
||||||
| Gypsum (CaSO4) | 0,43 gr | 0 min | Vattenjustering | Mäskning | ||
|
Typ: Vattenjustering |
||||||
| Lactic Acid | 5,00 gr | 0 min | Vattenjustering | Mäskning | ||
|
Typ: Vattenjustering |
||||||
| Calcium Chloride (CaCl2) | 1,44 gr | 0 min | Vattenjustering | Sparge | ||
|
Typ: Vattenjustering |
||||||
| Epsom Salt (MgSO4) | 0,33 gr | 0 min | Vattenjustering | Sparge | ||
|
Typ: Vattenjustering |
||||||
| Gypsum (CaSO4) | 0,37 gr | 0 min | Vattenjustering | Sparge | ||
|
Typ: Vattenjustering |
||||||
| Namn | Produkt ID | Labb | Form | Förjäsbarhet | Temperatur | |
|---|---|---|---|---|---|---|
| Belgian Ale Yeast | M41 | Mangrove Jack's | Torr | 85% | 18°C - 28°C | |
|
Labb: Mangrove Jack's |
||||||
| Namn | Temp. | Tid | Höjningstid | Typ | Vatten | |
|---|---|---|---|---|---|---|
| Temperature | 66°C | 60 min | 0 min | Temperatur | 17,00 L | |
|
Höjningstid: 0 min |
||||||
Du måste logga in för att posta kommentarer
1.051 - 1.065
1.008 - 1.014
15 - 30
4 - 7