NovemberDubbel
Dubbel
Uppsala hembryggareförening
13 januari 2025 kl 10:38
Dubbel
Uppsala hembryggareförening
13 januari 2025 kl 10:38
Volym | Koktid | OG | FG | IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|---|---|---|---|
50,0 L | 60 min | 1.061 SG | 1.008 SG | 30 | 7,0% |
18 EBC
|
IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|
30 | 7,0% |
18 EBC
|
Namn | Mängd | % | Typ | Färg | |
---|---|---|---|---|---|
BEST Pilsen | 11,00 kg | 86,6% | Malt |
2 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Honey | 0,61 kg | 4,8% | Socker |
1 EBC
|
|
Typ:
Socker |
|||||
BEST Caramel Hell | 0,50 kg | 3,9% | Malt |
15 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Carafa Special I | 0,30 kg | 2,4% | Malt |
457 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Special B | 0,30 kg | 2,4% | Malt |
148 EBC
|
|
Typ:
Malt |
Namn | Mängd | Tid | Användning | Form | Alfa | IBU | gr/L | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Korsta | 100 gr | 60 min | Kok | Kottar | 5,00% | 0,0 | 2,0 | |
Användning: Kok |
||||||||
Saaz | 57 gr | 60 min | Kok | Pellets | 3,50% | 9,2 | 1,1 | |
Användning: Kok |
Namn | Produkt ID | Labb | Form | Förjäsbarhet | Temperatur | |
---|---|---|---|---|---|---|
Torr | 75% | |||||
Labb: |
||||||
Belgian Ale Yeast | M41 | Mangrove Jack's | Torr | 85% | 18°C - 28°C | |
Labb: Mangrove Jack's |
Namn | Temp. | Tid | Höjningstid | Typ | Vatten | |
---|---|---|---|---|---|---|
Temperature | 65°C | 60 min | 0 min | Temperatur | 32,67 L | |
Höjningstid: 0 min |
Du måste logga in för att posta kommentarer
1.056 - 1.070
1.010 - 1.016
25 - 35
10 - 38