Kenta
Blonde
Petter Wigle
21 november 2022 kl 11:55
Blonde
Petter Wigle
21 november 2022 kl 11:55
Volym | Koktid | OG | FG | IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|---|---|---|---|
12,0 L | 60 min | 1.062 SG | 1.014 SG | 26 | 6,3% |
8 EBC
|
IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|
26 | 6,3% |
8 EBC
|
Namn | Mängd | % | Typ | Färg | |
---|---|---|---|---|---|
Floor-Malted Bohemian Pilsner | 3,00 kg | 82,2% | Malt |
1 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Brewmaster light munich | 0,20 kg | 5,5% | Malt |
8 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Wheat Malt, Pale | 0,20 kg | 5,5% | Malt |
2 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Biscuit | 0,15 kg | 4,1% | Malt |
25 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Sugar, Table (Sucrose) | 0,10 kg | 2,7% | Socker |
1 EBC
|
|
Typ:
Socker |
Namn | Mängd | Tid | Användning | Form | Alfa | IBU | gr/L | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Perle | 12 gr | 60 min | Kok | Pellets | 8,20% | 18,7 | 1,0 | |
Användning: Kok |
||||||||
Celeia | 15 gr | 10 min | Kok | Pellets | 3,40% | 3,5 | 1,3 | |
Användning: Kok |
||||||||
Celeia | 25 gr | 20 min | Whirlpool | Pellets | 3,40% | 4,9 | 2,1 | |
Användning: Whirlpool |
Namn | Mängd | Tid | Typ | Användning | ||
---|---|---|---|---|---|---|
Calcium Chloride (CaCl2) | 4,00 gr | 0 min | Vattenjustering | Mäskning | ||
Typ: Vattenjustering |
||||||
Gypsum (CaSO4) | 1,00 gr | 0 min | Vattenjustering | Mäskning | ||
Typ: Vattenjustering |
||||||
Lactic Acid | 3,00 gr | 0 min | Vattenjustering | Mäskning | ||
Typ: Vattenjustering |
||||||
Protafloc | 0 gr | 15 min | Klarning | Kok | ||
Typ: Klarning |
Namn | Produkt ID | Labb | Form | Förjäsbarhet | Temperatur | |
---|---|---|---|---|---|---|
Belgian Abbey | M47 | Mangrove Jack's | Torr | 76% | 18°C - 25°C | |
Labb: Mangrove Jack's |
Namn | Temp. | Tid | Höjningstid | Typ | Vatten | |
---|---|---|---|---|---|---|
Temperature | 67°C | 60 min | 0 min | Temperatur | 12,43 L | |
Höjningstid: 0 min |
Du måste logga in för att posta kommentarer
Det finns ingen stiltypsinformation för detta recept.