solera
Ljus belgisk ale
Ärlans Bryggeri
31 januari 2018 kl 14:15
Ljus belgisk ale
Ärlans Bryggeri
31 januari 2018 kl 14:15
Volym | Koktid | OG | FG | IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|---|---|---|---|
23,0 L | 120 min | 1.049 SG | 1.005 SG | 4 | 5,8% |
7 EBC
|
IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|
4 | 5,8% |
7 EBC
|
Namn | Mängd | % | Typ | Färg | |
---|---|---|---|---|---|
Pilsner | 3,70 kg | 50,7% | Malt |
2 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
CHÂTEAU WHEAT BLANC | 1,60 kg | 21,9% | Malt |
3 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Grapejuice kg = liter | 1,50 kg | 20,5% | Adjunkt |
0 EBC
|
|
Typ:
Adjunkt |
|||||
CHÂTEAU SPELT | 0,50 kg | 6,8% | Malt |
4 EBC
|
|
Typ:
Malt |
Namn | Mängd | Tid | Användning | Form | Alfa | IBU | gr/L | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Magnum | 3 gr | 60 min | Kok | Kottar | 14,50% | 4,4 | 0,1 | |
Användning: Kok |
Namn | Produkt ID | Labb | Form | Förjäsbarhet | Temperatur | |
---|---|---|---|---|---|---|
Roselare Belgian Blend | Flytande | |||||
Labb: |
Namn | Temp. | Tid | Höjningstid | Typ | Vatten | |
---|---|---|---|---|---|---|
Inmäskning | 69°C | 45 min | 2 min | Infusion | 25,13 L | |
Höjningstid: 2 min |
Du måste logga in för att posta kommentarer
1.054 - 1.045
1.008 - 1.014
20 - 35
4 - 15
Jag har även tillsatt lite surölsslattar