Pelican Suckerpunch
IPA
Exalted Beer
12 december 2018 kl 08:47
En helt glutenfri dubbel IPA bryggd av Ola Ellnestam och Olle Wreede.
IPA
Exalted Beer
12 december 2018 kl 08:47
En helt glutenfri dubbel IPA bryggd av Ola Ellnestam och Olle Wreede.
Volym | Koktid | OG | FG | IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|---|---|---|---|
20,0 L | 30 min | 1.078 SG | 1.017 SG | 64 | 8,5% |
7 EBC
|
IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|
64 | 8,5% |
7 EBC
|
Namn | Mängd | % | Typ | Färg | |
---|---|---|---|---|---|
LME BriesSweet White Sorghum Syrup | 4,50 kg | 85,7% | Sirap |
3 EBC
|
|
Typ:
Sirap |
|||||
Havremalt | 0,75 kg | 14,3% | Malt |
1 EBC
|
|
Typ:
Malt |
Namn | Mängd | Tid | Användning | Form | Alfa | IBU | gr/L | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Perle | 30 gr | 30 min | Kok | Pellets | 6,66% | 15,1 | 1,5 | |
Användning: Kok |
||||||||
Columbus/Tomahawk/Zeus (CTZ) | 100 gr | 30 min | Whirlpool | Pellets | 12,80% | 48,5 | 5,0 | |
Användning: Whirlpool |
||||||||
Citra | 33 gr | 2 dgr | Torrhumling | Pellets | 12,00% | 0,0 | 1,7 | |
Användning: Torrhumling |
||||||||
Citra | 40 gr | 2 dgr | Torrhumling | Pellets | 12,00% | 0,0 | 2,0 | |
Användning: Torrhumling |
||||||||
Mosaic (HBC 369) | 100 gr | 2 dgr | Torrhumling | Pellets | 12,25% | 0,0 | 5,0 | |
Användning: Torrhumling |
||||||||
Mosaic (HBC 369) | 100 gr | 2 dgr | Torrhumling | Pellets | 12,25% | 0,0 | 5,0 | |
Användning: Torrhumling |
Namn | Mängd | Tid | Typ | Användning | ||
---|---|---|---|---|---|---|
Calcium Chloride | 3,85 gr | 60 min | Vattenjustering | Mäskning | ||
Typ: Vattenjustering |
||||||
Epsom Salt (MgSO4) | 2,42 gr | 60 min | Vattenjustering | Mäskning | ||
Typ: Vattenjustering |
||||||
Salt | 2,21 gr | 60 min | Vattenjustering | Mäskning | ||
Typ: Vattenjustering |
||||||
Yeast Nutrient | 0 gr | 10 min | Övrigt | Kok | ||
Typ: Övrigt |
Namn | Produkt ID | Labb | Form | Förjäsbarhet | Temperatur | |
---|---|---|---|---|---|---|
Dry Hop | Flytande | |||||
Labb: |
Namn | Temp. | Tid | Höjningstid | Typ | Vatten | |
---|---|---|---|---|---|---|
Inmäskning | 67°C | 60 min | 2 min | Infusion | 1,96 L | |
Höjningstid: 2 min |
Du måste logga in för att posta kommentarer
1.070 - 1.056
1.010 - 1.016
50 - 75
8 - 13