Brown Eyed Girl
Brune
OL-Brewery
25 januari 2019 kl 20:08
Brune
OL-Brewery
25 januari 2019 kl 20:08
Volym | Koktid | OG | FG | IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|---|---|---|---|
20,0 L | 60 min | 1.056 SG | 1.006 SG | 30 | 6,7% |
22 EBC
|
IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|
30 | 6,7% |
22 EBC
|
Namn | Mängd | % | Typ | Färg | |
---|---|---|---|---|---|
Pale Malt (2 Row) Bel | 2,50 kg | 51,0% | Malt |
2 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Munich Malt | 1,50 kg | 30,6% | Malt |
5 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Candi Sugar, Dark | 0,45 kg | 9,2% | Socker |
91 EBC
|
|
Typ:
Socker |
|||||
Caramel/Crystal Malt - 20L | 0,40 kg | 8,2% | Malt |
10 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Caramel 600 | 0,05 kg | 1,0% | Malt |
155 EBC
|
|
Typ:
Malt |
Namn | Mängd | Tid | Användning | Form | Alfa | IBU | gr/L | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Nugget | 18 gr | 60 min | Kok | Pellets | 10,00% | 21,6 | 0,9 | |
Användning: Kok |
||||||||
Styrian Goldings | 25 gr | 15 min | Kok | Pellets | 5,50% | 8,2 | 1,3 | |
Användning: Kok |
Namn | Produkt ID | Labb | Form | Förjäsbarhet | Temperatur | |
---|---|---|---|---|---|---|
WLP530 - Abbey Ale Yeast | Flytande | |||||
Labb: |
Namn | Temp. | Tid | Höjningstid | Typ | Vatten | |
---|---|---|---|---|---|---|
Inmäskning | 63°C | 60 min | 0 min | Infusion | 13,00 L | |
Höjningstid: 0 min |
||||||
Utmäskning | 72°C | 10 min | 10 min | Infusion | 0,00 L | |
Höjningstid: 10 min |
Du måste logga in för att posta kommentarer
1.067 - 1.055
1.008 - 1.014
25 - 35
13 - 33