Witter
Belgisk wit
Uppsala hembryggareförening
13 januari 2020 kl 14:09
Belgisk wit
Uppsala hembryggareförening
13 januari 2020 kl 14:09
Volym | Koktid | OG | FG | IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|---|---|---|---|
70,0 L | 90 min | 1.053 SG | 1.018 SG | 16 | 4,6% |
5 EBC
|
IBU | ABV | Kalorier/L | Färg |
---|---|---|---|
16 | 4,6% |
5 EBC
|
Namn | Mängd | % | Typ | Färg | |
---|---|---|---|---|---|
Pilsner | 8,00 kg | 56,1% | Malt |
2 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Wheat Unmalted | 2,50 kg | 17,5% | Malt |
2 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Wheat | 2,00 kg | 14,0% | Malt |
3 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Oats, Flaked | 0,75 kg | 5,3% | Malt |
1 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Munich | 0,50 kg | 3,5% | Malt |
10 EBC
|
|
Typ:
Malt |
|||||
Sugar, Table (Sucrose) | 0,50 kg | 3,5% | Socker |
1 EBC
|
|
Typ:
Socker |
Namn | Mängd | Tid | Användning | Form | Alfa | IBU | gr/L | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Svensk Humle | 90 gr | 60 min | Kok | Kottar | 5,00% | 0,0 | 1,3 | |
Användning: Kok |
Namn | Mängd | Tid | Typ | Användning | ||
---|---|---|---|---|---|---|
Coriander Seed | 20 gr | 5 min | Krydda | Kok | ||
Typ: Krydda |
||||||
Lime peel | 1 kg | 5 min | Krydda | Kok | ||
Typ: Krydda |
||||||
Orange Peel, Bitter | 30 gr | 5 min | Krydda | Kok | ||
Typ: Krydda |
||||||
Orange Peel, Sweet | 2 gr | 5 min | Krydda | Kok | ||
Typ: Krydda |
Namn | Produkt ID | Labb | Form | Förjäsbarhet | Temperatur | |
---|---|---|---|---|---|---|
Belgian Wit | M21 | Mangrove Jack's | Torr | 77% | ||
Labb: Mangrove Jack's |
Namn | Temp. | Tid | Höjningstid | Typ | Vatten | |
---|---|---|---|---|---|---|
Temperature | 65°C | 60 min | 0 min | Temperatur | 0,00 L | |
Höjningstid: 0 min |
Du måste logga in för att posta kommentarer
1.044 - 1.050
1.006 - 1.010
10 - 25
3 - 5